sex hikaye

Ervin Kibédi

 

actor

Filmography

actor
 
1996 Retúr
1989 Amerikából jöttem...
A legényanya
1983 A csoda vége
1981 Ripacsok
1979 A világ közepe
1977 Rossini: A sevillai borbély
1975 Svédcsavar
1974 Aranyborjú
Kérem a következőt!
1970 Sose fagyunk meg
1969 Történelmi magánügyek
1967 Nem várok holnapig...
1966 Nem szoktam hazudni
Minden kezdet nehéz
1964 A Tenkes kapitánya
Kár a benzinért
1963 Színészek a porondon
Hattyúdal
1961 Csutak és a szürke ló
Nem ér a nevem
1959 Szerelem csütörtök
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Éjfélkor
1955 Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
1954 Rokonok
1953 Kicsik-nagyok öröme
Mesél a pesti Broadway
Üldöznek a nők

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ildikó Pécsi - actor  (6)
Dezső Garas - actor  (5)
Ferenc Kállai - actor  (5)
Hilda Gobbi - actor  (5)
Tamás Major - actor  (5)
János Körmendi - actor  (4)
Manyi Kiss - actor  (4)
Mari Szemes - actor  (4)
Sándor Pécsi - actor  (4)

Genres

circus movie drama children adventure comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu