sex hikaye

Mari Kiss

 

actor

Filmography

actor
 
2009 Presszó 10 év
2006 Noé bárkája
2005 Ibsen: Nóra
2003 Apám beájulna
2002 Családi album
1997 Irány Kalifornia!
1990 Potyautasok
Nem érsz a halálodig
1989 Látogató a végtelenből
1987 Szeleburdi vakáció
1986 Isten teremtményei
1985 Lakótelepi mítoszok
A nagy generáció
1983 Szeretők
1980 A Sipsirica
Vámmentes házasság
1979 Rosszemberek
1978 Kihajolni veszélyes
1977 A luxusvilla titka
K.O.
1976 A királylány zsámolya
Szürkezakós és a mama
1975 Azonosítás
1974 Bástyasétány '74

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama educational satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu