sex hikaye

Margit Ladomerszky

 

actor

Filmography

actor
 
1977 Baleset
1973 Csokonai Vitéz Mihály: Dorottya
1966 Othello Gyulaházán
1962 Mici néni két élete
1961 Katonazene
1952 Első fecskék
1944 Madách
1943 Éjjeli zene
Egy fiúnak a fele
Rákóczi nótája
1942 A hegyek lánya
Keresztúton
"Szeptember végén"
1940 Sarajevo
Az utolsó Wereczkey
Beáta és az ördög
Gül baba
Pénz beszél
1939 Áll a bál
Álomsárkány
1936 Ember a híd alatt
1934 Emmy
1932 Tavaszi zápor
Cifra nyomorúság
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (7)
Zoltán Makláry - actor  (6)
Gyula Csortos - actor  (5)
Antal Páger - actor  (4)
Éva Szörényi - actor  (4)
Rezső Icsey - director of photography  (4)
Árpád Makay - director of photography  (3)
Erzsi Simor - actor  (3)
Tivadar Bilicsi - actor  (3)
Viktor Bánky - director  (3)

Genres

drama historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu