sex hikaye

Zoltán Makláry

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1977 Amerikai cigaretta
1966 Édes és keserű
1965 Másfélmillió
1962 Angyalok földje
1961 Megszállottak
1960 Fűre lépni szabad
1959 Tegnap
Álmatlan évek
1958 Bogáncs
Édes Anna
1957 A tettes ismeretlen
1956 Hannibál tanár úr
A császár parancsára
Tanár úr kérem...
Ünnepi vacsora
1955 A 9-es kórterem
Hintónjáró szerelem
1954 2x2 néha 5
1953 Föltámadott a tenger
1952 Első fecskék
1950 Kis Katalin házassága
1945 A tanítónő
1944 Az első
Kétszer kettő
Madách
1943 Ez történt Budapesten
Nászinduló
Zenélő malom
Tilos a szerelem
Sárga Kaszinó
Szerencsés flótás
A "28-as"
Sziámi macska
Ördöglovas
Viharbrigád
Szerelmi láz
1942 Házasság
Álomkeringő
Fráter Loránd
Tavaszi szonáta
A harmincadik
1941 Háry János
Tökéletes család
Behajtani tilos!
Egy tál lencse
Leányvásár
Miért?
Három csengő
1940 Pepita kabát
Hétszilvafa
Mindenki mást szeret
Cserebere
Lángok
Tóparti látomás
Gül baba
Balkezes angyal
1939 Álomsárkány
Garszonlakás kiadó
Tökéletes férfi
1938 Süt a nap
Pillanatnyi pénzzavar
1937 Torockói menyasszony
Tokaji rapszódia
A harapós férj
A 111-es
1936 Szenzáció
Sárga csikó
Légy jó mindhalálig
1934 Emmy
1932 Tavaszi zápor
Piri mindent tud
1931 A kék bálvány
contributor
 
A tragikus mosoly
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (19)
István Eiben - director of photography  (17)
Barnabás Hegyi - director of photography  (14)
Antal Páger - actor  (12)
Pál Jávor - actor  (12)
Sándor Pethes - actor  (11)
Zoltán Kerényi - editor  (10)
Gyula Csortos - actor  (9)
Klári Tolnay - actor  (9)
Piri Vaszary - actor  (9)

Genres

drama adventure musical portrait romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu