sex hikaye

Antal Páger

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
1985 Higgyetek nekem
Eltüsszentett birodalom
A vén bakancsos és fia, a huszár
1984 Mennyei seregek
Legyél te is Bonca!
Különös házasság
1983 Szent Kristóf kápolnája
Boszorkányszombat
1981 A messziről jött ember
1980 Társkeresés N. 1463 75'
Circus Maximus
1979 A téglafal mögött
Philemon és Baucis
Két történet a félmúltból
Anyám könnyű álmot ígér
Mese habbal
Görgey Gábor: Wiener Walzer
1978 A nagy ékszerész
Keménykalap és krumpliorr
A Zebegényiek
1976 Haszontalanok
Fekete gyémántok
Magnóliakert
Barátom, Bonca
1975 Ballagó idő
A peleskei nótárius
Három nővér
1974 Méz a kés hegyén
Jelbeszéd
1973 A professzor a frontra megy
És mégis mozog a föld
1972 Fuss, hogy utolérjenek
Bob herceg
A magyar ugaron
Nápolyt látni és...
1971 Uborkafa
Nyulak a ruhatárban
Rézpillangó
A fekete város
Villa a Lidón
1970 A revizor
A 0416-os szökevény
Tizennégy vértanú
Hatholdas rózsakert
1969 A varázsló
A beszélő köntös
Isten hozta, őrnagy úr!
1967 Tanulmány a nőkről
A kártyavár
1966 Édes és keserű
Utószezon
Az Orvos halála
1965 Honfoglalás I-II.
Iszony
Húsz óra
1964 A kőszívű ember fiai
Vízivárosi nyár
Rab Ráby
1963 Hattyúdal
Pacsirta
Bálvány
1962 Felmegyek a miniszterhez
Elveszett paradicsom
Esős vasárnap
Húsz évre egymástól
Isten őszi csillaga
Mici néni két élete
1961 Katonazene
Nem ér a nevem
Megöltek egy lányt
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Zápor
Az arcnélküli város
Fűre lépni szabad
Kálvária
1959 Akiket a pacsirta elkísér
Merénylet
Tegnap
1958 Sóbálvány
1957 A nagyrozsdási eset
A tettes ismeretlen
1944 Az első
1943 Aranypáva
Kettesben
1942 Fráter Loránd
Házasság
Szerető fia, Péter
A harmincadik
Férfihűség
1941 A szűz és a gödölye
Egy éjszaka Erdélyben
Doktor Kovács István
Miért?
András
Régi keringő
Szűts Mara házassága
Végre!
Háry János
1940 Beáta és az ördög
Erdélyi kastély
Igen vagy nem?
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
1939 A miniszter barátja
Földindulás
Ili férjet fog
Szervusz Péter!
A varieté csillagai
1938 Azurexpress
Péntek Rézi
Rozmaring
Döntő pillanat
1937 Az ember néha téved
Hotel Kikelet
Édes a bosszú
Pesti mese
A férfi mind őrült
Egy lány elindul
1936 Havi 200 fix
Évforduló
1935 Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
Édes mostoha
Barátságos arcot kérek
1934 Emmy
1932 Csókolj meg, édes!
Ítél a Balaton
Piri mindent tud
Komédia a tetőn
Hárman a padon
Dániel
Tangó
screenwriter
 
1941 Doktor Kovács István

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (21)
Klári Tolnay - actor  (14)
Hilda Gobbi - actor  (13)
Géza Tordy - actor  (12)
György Illés - director of photography  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Barnabás Hegyi - director of photography  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)

Genres

family drama children adventure crime melodrama romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu