sex hikaye

Antal Páger

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
1985 Eltüsszentett birodalom
A vén bakancsos és fia, a huszár
Higgyetek nekem
1984 Legyél te is Bonca!
Mennyei seregek
Különös házasság
1983 Szent Kristóf kápolnája
Boszorkányszombat
1981 A messziről jött ember
1980 Circus Maximus
Társkeresés N. 1463 75'
1979 Két történet a félmúltból
Mese habbal
Anyám könnyű álmot ígér
A téglafal mögött
Philemon és Baucis
Görgey Gábor: Wiener Walzer
1978 A nagy ékszerész
Keménykalap és krumpliorr
A Zebegényiek
1976 Fekete gyémántok
Haszontalanok
Barátom, Bonca
Magnóliakert
1975 Három nővér
Ballagó idő
A peleskei nótárius
1974 Méz a kés hegyén
Jelbeszéd
1973 A professzor a frontra megy
És mégis mozog a föld
1972 Bob herceg
Fuss, hogy utolérjenek
Nápolyt látni és...
A magyar ugaron
1971 Uborkafa
A fekete város
Rézpillangó
Villa a Lidón
Nyulak a ruhatárban
1970 A revizor
Hatholdas rózsakert
A 0416-os szökevény
Tizennégy vértanú
1969 Isten hozta, őrnagy úr!
A varázsló
A beszélő köntös
1967 A kártyavár
Tanulmány a nőkről
1966 Az Orvos halála
Édes és keserű
Utószezon
1965 Honfoglalás I-II.
Iszony
Húsz óra
1964 Vízivárosi nyár
Rab Ráby
A kőszívű ember fiai
1963 Pacsirta
Bálvány
Hattyúdal
1962 Isten őszi csillaga
Elveszett paradicsom
Húsz évre egymástól
Mici néni két élete
Felmegyek a miniszterhez
Esős vasárnap
1961 Nem ér a nevem
Katonazene
Megöltek egy lányt
1960 Zápor
Az arcnélküli város
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Fűre lépni szabad
Kálvária
1959 Tegnap
Merénylet
Akiket a pacsirta elkísér
1958 Sóbálvány
1957 A tettes ismeretlen
A nagyrozsdási eset
1944 Az első
1943 Aranypáva
Kettesben
1942 Szerető fia, Péter
Férfihűség
Házasság
A harmincadik
Fráter Loránd
1941 Régi keringő
Végre!
Doktor Kovács István
Miért?
András
Szűts Mara házassága
A szűz és a gödölye
Háry János
Egy éjszaka Erdélyben
1940 Erdélyi kastély
Igen vagy nem?
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
Beáta és az ördög
1939 A varieté csillagai
A miniszter barátja
Földindulás
Ili férjet fog
Szervusz Péter!
1938 Péntek Rézi
Döntő pillanat
Azurexpress
Rozmaring
1937 Az ember néha téved
Pesti mese
A férfi mind őrült
Édes a bosszú
Egy lány elindul
Hotel Kikelet
1936 Havi 200 fix
Évforduló
1935 Édes mostoha
Barátságos arcot kérek
Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Emmy
1932 Ítél a Balaton
Piri mindent tud
Csókolj meg, édes!
Komédia a tetőn
Hárman a padon
Dániel
Tangó
screenwriter
 
1941 Doktor Kovács István

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (21)
Klári Tolnay - actor  (14)
Hilda Gobbi - actor  (13)
Géza Tordy - actor  (12)
György Illés - director of photography  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Barnabás Hegyi - director of photography  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)

Genres

family drama children adventure crime melodrama romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu