sex hikaye

György Petri

 

actor, writer, director of photography, screenwriter

Filmography

actor
 
1980 Vizsgálat Martinovits Ignác szászvári apát és társai ügyében
1979 Utolsó előtti ítélet
Mozart és Salier
1975 Vörös rekviem
writer
 
2008 Hogy elérjek a napsütötte sávig
2003 Egy szép nap
director of photography
 
2003 Egy szép nap
screenwriter
 
2003 Egy szép nap

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu