sex hikaye

Péter Rudolf

 

actor, screenwriter, director

Biography

1983-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1982-től már a Vígszínházban játszott. Díjai: Veszprémi tv fesztivál legjobb férfialakítás díja - 1986 Hegedűs Gyula-emlékgyűrű - 1990 Jászai Mari-díj - 1991 Rádiókritikusok díja Tv-nívódíjak Ajtay-gyűrű - 1996 Erzsébet-díj POSZT: Legjobb férfi alakítás (A MASZK Országos Színészegyesület díja) - 2006

Filmography

actor
 
2012 Nejem, nőm, csajom
2010 A titkos szám
2009 Nájlongitár
Szuperbojz
Igazából apa
2008 Pillangók
Kalandorok
Presszó
Pirkadat
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
2006 Üvegtigris 2.
2005 Az igazi Mikulás
De kik azok a Lumnitzer nővérek?
Egy szoknya, egy nadrág
Csaó bambinó
Csudafilm
2004 Mix
2002 Na végre, itt a nyár!
Palace of dreams
Perlasca, un eroe italiano
2001 Üvegtigris
Hamvadó cigarettavég
Az utolsó blues
1997 Apa győz
1996 Aranyoskáim
Balekok és banditák
Az én kis nővérem
A szavak is elhalnak egyszer
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1994 Így írtok ti
1992 A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire
1991 Vörös vurstli
1988 Tanmesék a szexről
1987 Illatszertár
A fekete kolostor
Zuhanás közben
1985 Ember és árnyék
Villanyvonat
1984 A láperdő szelleme
1983 Jób lázadása
Barackvirág
Szerencsés Dániel
Reggelire legjobb a puliszka
1981 Cha-cha-cha
Fekete Péter
Az öreg hölgy látogatása
A pesti légionárius
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
És Rómeó és Júlia...
Az öreg gavallér
Szép Ernő: Május
screenwriter
 
2010 Üvegtigris 3.
2006 Üvegtigris 2.
2001 Üvegtigris
director
 
2010 Üvegtigris 3.
2006 Üvegtigris 2.
2001 Üvegtigris

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kern - actor  (11)
Gábor Reviczky - actor  (8)
József Szarvas - actor  (7)
Miklós Benedek - actor  (7)
Péter Haumann - actor  (7)
Tibor Szilágyi - actor  (7)
Tamás Jordán - actor  (6)
Credited with more további közös

Genres

adaptation action animation family drama war children romantic theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu