sex hikaye

Nagy István Homoki

 

director, director of photography, screenwriter, writer

Filmography

director
 
1978 Plutó és Puck
1976 Plutó és Puck, a csavargók
1974 Plutó és Puck, a csínytevők
1970 Kurtalábú pásztor
1968 Macskakaland
1967 Napfényes kertekben
1966 Erdei pillanatok
Erdei tó
1964 Hervad már ligetünk
A barna legényke
1963 A sasfióka
Hej, csóka...
1961 Néma romok
1960 Cimborák - Hegyen-völgyön
1959 Vadmadarak házatáján
Balatoni madártanyák
1958 Cimborák - Nádi szélben
1954 Kék vércsék erdejében
1953 A kékvércse
Gyöngyvirágtól lombhullásig
1951 Vadvízország
1950 Egy kerecsensólyom története
Plutó és Puck
director of photography
 
1978 Plutó és Puck
1976 Plutó és Puck, a csavargók
1974 Plutó és Puck, a csínytevők
1970 Kurtalábú pásztor
1968 Macskakaland
1967 Napfényes kertekben
1966 Erdei pillanatok
1964 Hervad már ligetünk
1963 A sasfióka
1961 Néma romok
1960 Cimborák - Hegyen-völgyön
1959 Vadmadarak házatáján
1958 Cimborák - Nádi szélben
1954 Kék vércsék erdejében
1953 Gyöngyvirágtól lombhullásig
A kékvércse
1951 Vadvízország
1950 Egy kerecsensólyom története
Plutó és Puck
screenwriter
 
1976 Plutó és Puck, a csavargók
1974 Plutó és Puck, a csínytevők
1968 Macskakaland
1964 Hervad már ligetünk
1963 A sasfióka
1961 Néma romok
1960 Cimborák - Hegyen-völgyön
1959 Vadmadarak házatáján
1958 Cimborák - Nádi szélben
1954 Kék vércsék erdejében
1953 Gyöngyvirágtól lombhullásig
1951 Vadvízország
writer
 
1950 Egy kerecsensólyom története
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

children educational nature
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu