sex hikaye

Zoltán Huszárik

 

director, actor, screenwriter, editor

Filmography

director
 
1980 Csontváry
1977 Lírai riport Kormos Istvánnal
1976 A piacere
1974 Zelk Zoltán műsora - Törvényt teremtő mesterek
1971 Szindbád
Tisztelet az öregasszonyoknak
1969 Capriccio
Amerigo Tot
1968 Ugye te is akarod?
Dolgok eredete - Művészet és mágia
1967 Egy mentőorvos naplójából
1965 Elégia
1963 Groteszk
Játék
actor
 
2001 A Tékozló Szindbád - Huszárik Zoltán
1975 Koplalóművész
1974 Holnap lesz fácán
screenwriter
 
1971 Szindbád
Tisztelet az öregasszonyoknak
1965 Elégia
editor
 
1971 Szindbád
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude silent portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu