sex hikaye

Anikó Sáfár

 

actor

Biography

1973-ban a Színművészeti Akadémia elvégzése után a Thália Színházhoz szerződött. 1978-tól a Magyar Filmgyártó Vállalat társaságának a tagja volt. 1986-ban kecskeméti Katona József Színházhoz szerződött, 1978 óta a Magyar Szinkron és Videó Vállalat művésznője. Temperamentumos, érdekes egyénisége színpadon és filmen is jól érvényesül.

Filmography

actor
 
2001 Zsaruvér és Csigavér I.: A királyné nyakéke
Felhő a Gangesz felett
1996 Aranyoskáim
1988 Angyalbőrben
Csere Rudi
1981 A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
1980 Az áldozat
1979 A világ közepe
1978 Feltételes vallomás
Mesék az Ezeregyéjszakáról
1977 K.O.
1975 Gilgames
1974 141 perc a befejezetlen mondatból
Tigrisugrás
1972 Felhőfejes
1966 Harlekin és szerelmese
Szávitri, az asszonyi hűség dicsérete
Dániel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Bujtor - actor  (5)
László Inke - actor  (4)
András Kern - actor  (3)
András Rajnai - director  (3)
Antal Jánosi - dramaturg  (3)
Ferenc Zenthe - actor  (3)
Jácint Juhász - actor  (3)
András Szalai - director of photography  (2)
Éva Pap - actor  (2)

Genres

drama children crime
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu