sex hikaye

Ernő Szabó

 

actor

Biography

Színművész, igazgató, rendező.

Filmography

actor
 
1963 Új Gilgames
1962 Az aranyember
1961 Házasságból elégséges
Nem ér a nevem
1960 Két emelet boldogság
1959 Égrenyíló ablak
Kard és kocka
1958 Vasvirág
Bogáncs
1956 Hannibál tanár úr
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama adventure historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu