sex hikaye

Sándor Szabó

 

actor

Filmography

actor
 
1998 Ábel Amerikában
1995 Fekete karácsony
1994 Így írtok ti
1993 A gólyák mindig visszatérnek
1988 A tanítónő
1987 Hosszú szökés
A megoldás
1984 Az élet muzsikája - Kálmán Imre
1983 Mária-nap
1982 Liszt Ferenc
A tenger
1981 A névtelen vár
Vuk
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Ki beszél itt szerelemről?
Anyám könnyű álmot ígér
1978 Legato
Magyarok
1977 A luxusvilla titka
1976 Fekete gyémántok
Herkulesfürdői emlék
1954 Életjel
1951 Déryné
1949 Janika
1948 Forró mezők
1943 Machita
Boldog idők
1940 Pénz beszél
1938 Pusztai királykisasszony
Cid

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama melodrama romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu