sex hikaye

József Székhelyi

 

actor, performer

Filmography

actor
 
2008 "A korán jött polgár"
1999 A kékszemű
1991 Én táncolnék veled II.
1990 Az erdő kapitánya
1989 Amerikából jöttem...
Látogató a végtelenből
1988 Csicsóka és a Moszkitók
1987 Utazás az öreg autóval
Csodakarikás
1986 Kisfaludy Károly: Kérők
1985 Gyerekrablás a Palánk utcában
A hét varázsdoboz
Kémeri
1984 Házasság szabadnappal
1983 Napos oldal
A hallgatag hölgy
1982 Liszt Ferenc
Viaszmadár
Csak semmi pánik
1981 Maskarák
1979 Hálapénz - Tiszteletem főorvos úr
Tévedések vígjátéka
1978 Január
Bolondok bálja
1977 Ki látott engem?
1976 Optimista tragédia
1974 Próbafelvétel
1973 Gőzfürdő
Szabad lélegzet
Szeptember végén
1969 Mi újság Pesten?
Szigorú idők
Dániel
Éjféli színjáték
A vasárnapi asszony
A néma levente
Mesél a pesti Broadway
A tönk meg a széle
Lear király
A pesti légionárius
Molnár Ferenc: Játék a kastélyban
performer
 
1991 Én táncolnék veled

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Benedek - actor  (6)
Nóra Tábori - actor  (6)
Péter Balázs - actor  (6)
Sándor Mihályfy - director  (6)
András Kern - actor  (5)
József Békés - dramaturg  (5)
Tibor Szilágyi - actor  (5)
Dezső Straub - actor  (4)

Genres

action family children comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu