sex hikaye

József Szendrő

 

actor

Filmography

actor
 
1971 Vidám elefántkór
1970 Hatholdas rózsakert
1969 Az oroszlán ugrani készül
Régi nyár
1966 Utószezon
1965 Kristóf, a magánzó
1964 Az én kortársaim I.
Az én kortársaim II.
1963 Hattyúdal
Meztelen diplomata
1962 Legenda a vonaton
1961 Napfény a jégen
Két félidő a pokolban
1943 Kalotaszegi madonna
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu