sex hikaye

Katalin Takács

 

actor

Biography

1975-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1975 és 1980 között a veszprémi Petőfi Színházban játszott. 1980-81-ben a debreceni Csokonai Színház tagja volt. 1981-ben a szolnoki Szigligeti Színházhoz szerződött. 1985-től a Radnóti Színház társulatának tagja. 1994-ben az Új Színházhoz szerződött.
Díjai: Veszprémi Fesztivál-díj - 1985 Jászai Mari-díj - 1989 Kritikusok díja - 1990

Filmography

actor
 
2013 Szabadság - különjárat
2009 Variációk
Ki/Be Tawaret
2008 Állomás
2006 Emelet
Lora
1998 Halál a hálaadás napján
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1988 Az új földesúr
1986 Hajnali háztetők
1985 Vonzások és választások
Valaki figyel
1981 Horváték
1980 Ballagás
1977 Baleset
Bezzeg a Töhötöm
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
Optimisták

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children romantic thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu