sex hikaye

Klári Tolnay

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1998 Hubay Miklós: Ők tudják, mi a szerelem
Csiky Gergely: A nagymama
1985 Kaviár és lencse
Bevégezetlen ragozás
Ők tudják, mi a szerelem
1984 A Vörös grófnő
1983 A csoda vége
1982 Kedves hazug
1981 A messziről jött ember
1980 Kojak Budapesten
Kojac Budapesten
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
1978 Legato
1976 Fekete gyémántok
1975 Ballagó idő
Micsoda idők voltak
1974 Római karnevál
Sosem lehet tudni
1972 A tűz balladája
Jó estét nyár, jó estét szerelem
Volt egyszer egy család
1970 Szerelmi álmok - Liszt
Hatholdas rózsakert
Danaida
1969 Fáklyaláng
Kegyenc
1967 Az özvegy és a százados
A koppányi aga testamentuma
1966 Apa - Egy hit naplója
1963 Pacsirta
Hogy állunk fiatalember?
1962 Angyalok földje
1961 Nem ér a nevem
1960 Virrad
Fűre lépni szabad
1959 Akiket a pacsirta elkísér
1958 Micsoda éjszaka!
1957 A tettes ismeretlen
1956 Mese a 12 találatról
Ünnepi vacsora
1954 Rokonok
1951 Déryné
1948 Egy asszony elindul
Beszterce ostroma
1943 Féltékenység
Rákóczi nótája
Ágrólszakadt úrilány
Menekülő ember
Szerencsés flótás
1942 Keresztúton
Férfihűség
Katyi
Pista tekintetes úr
1941 Dzsentrifészek
Havasi napsütés
Három csengő
Kádár kontra Kerekes
Néma kolostor
Egy csók és más semmi
Az ördög nem alszik
1940 Vissza az úton
A szerelem nem szégyen
Tóparti látomás
Erzsébet királyné
1939 Margithídi kaland
Toprini nász
Hat hét boldogság
1938 Azurexpress
A hölgy egy kissé bogaras
Döntő pillanat
Gyimesi vadvirág
1937 A kölcsönkért kastély
Az én lányom nem olyan
1936 Légy jó mindhalálig
Tisztelet a kivételnek
1935 Az új rokon
Az okos mama
1934 Meseautó
Pillantás a hídról
A tönk meg a széle
Családi tűzhely - Janika
Róza néni elintézi
A miniszterelnök
Dániel
contributor
 
A tragikus mosoly
Hiába menekülsz...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (14)
István Eiben - director of photography  (13)
Ákos Ráthonyi - director  (12)
Imre Sinkovits - actor  (12)
Sándor Pethes - actor  (11)
Gyula Gózon - actor  (10)
Ádám Szirtes - actor  (9)
Gerő Mály - actor  (9)
Hilda Gobbi - actor  (9)
Ida Turay - actor  (9)

Genres

drama children adventure portrait romantic theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu