sex hikaye

Ildikó Tóth

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2012 The Door
2008 A nyomozó
Csak egy szög
2007 Csehov: Ivanov
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi
Rokonok
Sztornó
2005 Ég veled!
2002 Kelj fel komám, ne aludjál!
2001 Csocsó, avagy éljen május 1-je!
Felhő a Gangesz felett
2000 Citromfej
Jadviga párnája
1999 El Nino - A Kisded
1996 Kalaf áriája
1994 Törvénytelen
Köd
1992 A három nővér
1989 Iphigenia Auliszban
Levelek a zárdából
1984 Egy kicsit én, egy kicsit te
Barta Lajos: Szerelem
contributor
 
Aki hallja, aki nem hallja - Orsós Jakab portré

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama crime melodrama satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu