sex hikaye

Sándor Lukács

 

actor, contributor, narrator

Filmography

actor
 
2010 The agents are going to Paradise
2008 Álometűdök
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1994 Hajszál és csengettyű
Kisváros
1993 Glóbusz
1987 Katona József: Bánk bán
1986 Földi kacaj
1984 Megbízható úriember
1983 In memoriam Ö. I.
1982 A tenger
Fogadó az "Örök világossághoz"
1979 Képviselő úr
Ugye nem felejtesz el
1978 Mire a levelek lehullanak
1977 Amerikai cigaretta
Császárlátogatás
1976 Optimista tragédia
Napraforgó
Beszterce ostroma
Sakk, Kempelen úr!
A szerelem bolondjai
1975 Shakespeare: II. Richárd
Állítsátok meg Arturo Uit!
Micsoda idők voltak
1974 Itt járt Mátyás király...
Bekötött szemmel
III. Béla
Tigrisugrás
1973 Gőzfürdő
Az elsőszülött
A professzor a frontra megy
1972 Rászedettek
1971 Madárkák
A sas meg a sasfiók
Játék a kastélyban
"A vers az, amit mondani kell."
Spiró György: Elsötétítés
Lessing: Bölcs Náthán
contributor
 
2008 Álometűd
1998 Válogatott önarcképek
Litvánia, a keresztek országa
narrator
 
2008 A Hyppolit újjászületése
Balogh Rudolf

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kern - actor  (9)
Miklós Hajdufy - director  (6)
Iván Darvas - actor  (5)
Tibor Szilágyi - actor  (5)
András Kozák - actor  (4)
István Avar - actor  (4)
László Sinkó - actor  (4)
Péter Balázs - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

drama film etude educational portrait satire theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu