sex hikaye

Györgyi Andai

74 (10 May, 1947 )

 

actor

Biography

1972 - Színház- és Filmművészeti Főiskola 1963 - Egyetemi Színpad 1972 - szolnoki Szigligeti Színház 1973 - Vígszínház 1983 - Népszínház, illetve a Budapesti Kamaraszínház tagja Díjak: 1990 - Színházi aranygyűrű Fontosabb szerepek: Garcia Lorca: Bernarda Alba háza - Amelia Szép Ernő: Lila ákác - Bizonyosné Steinbeck: Egerek és emberek - Curlyné

Filmography

actor
 
2001 Aranyváros
1988 Boszorkánypalánta
1986 A falu jegyzője
1985 Bevégezetlen ragozás
1984 Linda
1980 IV. Henrik király
1977 Félreértett és elhanyagolt gyerekek
1976 Százéves asszony
Fekete gyémántok
1975 Kopjások
Volpone
1973 Bolond és szörnyeteg
Illatos út a semmibe
1972 A vőlegény nyolckor érkezik
Utazás Jakabbal
1971 Szindbád
Hangyaboly
1963 Öröklakás
Z.szerkesztő emlékezetes esetei
Gulliver a törpék országában
Második nekifutás
Dániel
Margarétás dal

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu