sex hikaye

Marianne Krencsey

 

actor

Filmography

actor
 
1998 Marinka
1965 A Tenkes kapitánya
1964 A Tenkes kapitánya
Miért rosszak a magyar filmek?
1963 Meztelen diplomata
1962 Az aranyember
Egyiptomi történet
1961 Az ígéret földje
Próbaút
1960 Fapados szerelem
Két emelet boldogság
A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 Szegény gazdagok
Gyalog a mennyországba
1957 Két vallomás
Bolond április
1956 Gábor diák
Az eltüsszentett birodalom
1955 A 9-es kórterem
1954 Liliomfi
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Dezső Garas - actor  (5)
Ferenc Zenthe - actor  (4)
György Illés - director of photography  (4)
István Pásztor - director of photography  (4)
Mari Törőcsik - actor  (4)
Zoltán Kerényi - editor  (4)
Gábor Thurzó - screenwriter  (3)
Gyula Szabó - actor  (3)
István Avar - actor  (3)
Károly Mécs - actor  (3)

Genres

family drama children adventure portrait satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu