sex hikaye

Ágoston Kollányi

 

director, screenwriter, actor

Filmography

director
 
2003 Teadélutánok Greguss Pállal
1988 Madarak emberközelben
1985 Álmodik az Állatkert
1983 Korallország
Noé bárkái
1966 Mostoha történet
1965 Örök megújulás
1958 Az agyag poétája
1957 Szőnyi István
Földünk útitársai
1956 Derkovits Gyula
1955 Kati és a vadmacska
Tenger felett az ég
Az állatok válaszolnak
Ének a vasról
Ragadozó növények
Fizika F-dúrban
A szétszerelt tudósváros
Neumann nyomában
screenwriter
 
1983 Noé bárkái
1957 Szőnyi István
Földünk útitársai
Az állatok válaszolnak
actor
 
1986 Örökkön örökké

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait nature
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu