sex hikaye

György Kovásznai

 

director, writer, screenwriter

Filmography

director
 
1982 Riportré
1981 A monológ
1979 Habfürdő
1974 A 74-es nyár emlékére
1973 Ca ira
1972 Körúti esték
Kalendárium
1971 Rügyfakadás No. 3369
Város a szememen át
Hullámhosszak
1970 Fény és árnyék
1969 Gloria Mundi
Várakozni jó
1968 Ballada
1967 Reggeltől estig
Hamlet
1965 Mesék a művészet világából
A fény öröme
1964 Gitáros fiú a régi képtárban
Átváltozások
1963 Monológ
writer
 
1981 A monológ
screenwriter
 
1979 Habfürdő

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu