sex hikaye

Géza Kaszás

 

actor, screenwriter, producer

Filmography

actor
 
2011 SOS Love! - The Million Dollar Contract
2009 Igazából apa
2007 S.O.S. szerelem!
2003 Telitalálat
1998 Európa Expressz
1996 Honfoglalás
1995 Herczeg Ferenc: A harmadik testőr
1994 Kis Romulusz
Európa messze van
Halál sekély vízben
1992 Az álommenedzser
1988 Csere Rudi
Bereményi Géza: Az arany ára
Ray Cooney: A miniszter félrelép
screenwriter
 
2009 Igazából apa
producer
 
2009 Igazából apa

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama children political romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu