sex hikaye

László Sinkó

 

actor, contributor, narrator, presenter

Filmography

actor
 
2009 1
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
Csendkút
2006 Férfiakt
2005 Csak szex és más semmi
Fehér tenyér
2002 A Hídember
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 VII. Olivér
1997 Irány Kalifornia!
1996 Neonrománc
1995 Feltámadás Makucskán
Szemben a Lánchíd oroszlánja
1994 Így írtok ti
Goldoni: Az új lakás
1993 Egy forradalom hétköznapjai
1989 A hecc
1988 Boszorkánypalánta
Az új földesúr
1987 Isten veletek, barátaim!
Csodakarikás
1986 Macskafogó
1985 Vigyázat! Mélyföld!
Valaki figyel
1984 Boldogtalanok
Rafinált bűnösök
Az imposztor
Caligula helytartója
1983 Elveszett illúziók
1982 Liszt Ferenc
1981 A csodálatos jávorfák
1979 Napforduló
1978 Mire a levelek lehullanak
Feltételes vallomás
Január
1977 Császárlátogatás
Gabi
1975 Tűzgömbök
Vivát Benyovszky!
Ereszd el a szakállamat!
1974 Uraim, beszéljenek!
1973 Csokonai Vitéz Mihály: Dorottya
1972 Férfiak mesélik...
Heten, mint a gonoszok
Rászedettek
György barát
Kísérleti dramaturgia
1970 Danaida
1969 Mi újság Pesten?
1968 Az élő Antigoné
1967 A fösvény
A nagybácsi álma
1966 Fügefalevél
1963 Öröklakás
1959 Eszpresszóban
Gulliver a törpék országában
Szent Gellért legendája
Devictus vincit
contributor
 
2005 Ispotály: Telkibánya kincse
1972 Casanova kontra Kékszakáll
narrator
 
2006 A Camino
1980 Másfélmillió lépés Magyarországon
Fekete krónika
presenter
 
És még egymillió lépés

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Kállai - actor  (8)
Tamás Végvári - actor  (8)
András Kern - actor  (6)
János Körmendi - actor  (6)
Miklós Benedek - actor  (6)
Péter Haumann - actor  (6)
Dorottya Udvaros - actor  (5)
Gyula Benkő - actor  (5)

Genres

action animation animation family drama bio educational crime romantic theatre play thriller historical travel comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu