sex hikaye

Tamás Babos

 

director of photography, director, actor, producer

Filmography

director of photography
 
2010 Bulvár
2009 Szíven szúrt ország
2008 Nyugalom
Kaméleon
2006 Bányató
2005 Miraq
Ízlések és fotonok II.
2003 Ízlések és fotonok
Workshop
József és testvérei - Jelenetek egy parasztbibliából
2002 Magyar szépség
Kisposta
2001 Házimozi I-IV.
Marslakók számára
2000 Fák
Paszport
1999 Lakodalom Varsányban
Észak - észak
1998 Levél anyáinknak
1997 Álmos vagyok, mint a cica
1996 Magyar tarka - A műgyűjtő
Start
Filléres irodalom
Magyar tarka - Az ábrándozó puskatartókészítő
1995 "Táncoló parázs"
1993 Panaszkodj, sötét eső!
Magyar Tarka - Az esztergályos almája
Magyar Tarka
1991 Sülve-főve
Emlékpróba
Veszettek
Verbunkok, katonadalok
Tündérsziget
director
 
2010 Fehér nyíl
2009 Szíven szúrt ország
2002 Állati mesék
Beavatás - A kapu misztériumáról
Beavatás - A humor, avagy az odája és a visszája
Hol lappang most a marxizmus?
actor
 
1985 Higgyetek nekem
producer
 
2012 Mennyből az angyal

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2009 Lecce European Cinema Festival: Best Cinematographer

 

Credited with

Zoltán Czigány - director  (6)
János Breckl - costume designer  (5)
Zoltán Kamondi - director  (4)
Gábor Kálomista - producer  (3)
Zsolt Trill - actor  (3)
András Jeles - director  (2)
Béla Paczolay - director  (2)
Bori Rutkai - actor  (2)
Csaba Bollók - director  (2)
Dénes Debrei - actor  (2)

Genres

adaptation drama fiction film etude educational concert crime portrait satire theatre play sketch
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu