sex hikaye

Barnabás Hegyi

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1968 Alfa Rómeó és Júlia
1966 Fügefalevél
1965 Másfélmillió
Iszony
Butaságom története
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
Kár a benzinért
Egy ember, aki nincs
Négy lány egy udvarban
1963 Új Gilgames
Bálvány
1962 Amíg holnap lesz
Mici néni két élete
1961 Pesti háztetők
Alba Regia
1960 Virrad
Zápor
Rangon alul
Fapados szerelem
1959 Tegnap
1958 Csempészek
1957 Éjfélkor
Melyiket a kilenc közül?
1956 Tanár úr kérem...
Keserű igazság
Körhinta
1955 Gázolás
Díszelőadás
1954 2x2 néha 5
Életjel
1953 Föltámadott a tenger
A harag napja
1951 Különös házasság
1950 Dalolva szép az élet
1949 Díszmagyar
Lúdas Matyi
1948 Egy asszony elindul
Forró mezők
1947 Valahol Európában
Betlehemi királyok
Ének a búzamezőkről
1944 Gyanú
Gorodi fogoly
Az első
1943 Ördöglovas
Kettesben
Majális
A "28-as"
Aranypáva
Házassággal kezdődik
Ópiumkeringő
Kölcsönadott élet
Féltékenység
1942 Az éjszaka lánya
A láp virága
Estélyi ruha kötelező
Alkalom
Csalódás
A kétezerpengős férfi
Éjfélre kiderül
Egér a palotában
A harmincadik
5-ös számú őrház
Szerető fia, Péter
1941 Behajtani tilos!
Régi nyár
Leányvásár
A beszélő köntös
Az ördög nem alszik
Három csengő
Csákó és kalap
Dzsentrifészek
Doktor Kovács István
1940 Pepita kabát
Cserebere
Pontyhorgászok
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (17)
Antal Páger - actor  (11)
Gyula Benkő - actor  (10)
József Bihari - actor  (10)
László Cserépy - director  (10)
Ferenc Bessenyei - actor  (9)
László Katonka - editor  (9)
Miklós Gábor - actor  (8)

Genres

drama film etude adventure concert romantic sport satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu