sex hikaye

A miniszter félrelép

105 perc,
vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Koltai Róbert , Kern András
  író Ray Cooney
  forgatókönyvíró Jim Adler , Kern András , Koltai Róbert
     
  producer Andrew G. Vajna
  operatőr Ragályi Elemér
     
  vágó Gárdos Éva
  zene Dés László
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Rendőr Bezerédy Zoltán
  Marosi Tünde Dobó Kata
  Bakai Béla Gáspár Sándor
  Galamb édesanyja Hacser Józsa
  Jakab Bella Hernádi Judit
     
további szereplők további szereplők
  hangi utómunka R.D.I Sound Design Stúdió
     
     

Szinopszis

Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának - de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális "kihívás" neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék vezérszónokának titkárnője.
Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal... A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, epret és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és... egy halott az ablak sarkában!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012