sex hikaye

Maradandó sérülések

dokumentumfilm 52 perc, HD
színes magyar
nyelv: magyar

Stáb

rendező Nemes István
  producer Durst György
  operatőr Somogyvári Gergő
     
  vágó Miklós Mari
  zene Dés László
     
  hangi utómunka Major Csaba
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Takács Attila
  Sivák Tamás
  Mészáros Blanka
  Bucsi Ágnes
     
  Gyártó Duna Műhely , Campfilm Productions
     
     

Szinopszis

Magyarországon a középosztály elvékonyodásával egyre szélesebb rétegek kerülnek közel az egzisztenciális leszakadáshoz. Persze nem csak a negyvenesek, ötvenesek veszélyeztetettek, hanem a pályakezdő fiatalok aggasztóan nagy hányada is az. A leszakadástól való félelem azoknak az életét is mérgezi, akik szerencsésen megússzák a bajokat. A siker szereti magát megmutatni, a kudarc rejtőzködik. Szűkebb baráti, családi körben kerülnek csak szóba ezek a félelmek.  Mert amiről nem beszélünk, az talán nincs is. Pedig itt van körülöttünk, érdektelen, egyszerű, unalmasan ismerős, de életveszélyes.
Dokumentumfilmünk négy „átlagos”, „középkorú” szereplője egy-egy jellegzetes élethelyzettel szembesül: válás, munkanélküliség, eladósodás/otthonvesztés, homeless/fedél nélküli élet. Nem vállalkozunk oknyomozó feltárásra, csupán szereplőink segítségével megmutatjuk ezeket a veszélyes helyzeteket.


Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!