sex hikaye

Két világ közt

dokumentumfilm 67 perc, HD
színes magyar
nyelv: szomál, arab, grúz, orosz, francia, angol

Stáb

rendező Nagy Viktor Oszkár
  producer László Sára , Gerő Marcell , Marc B. Lorber
  operatőr Kiss Rudolf Péter
     
  vágó Sass Péter
  hangi utómunka Várhegyi Rudolf , Vadon Zoltán
     
  produkciós assisztens Héger Barbara
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Rácz Dominika
  Kiss Erika
  Mógor Adrienn
  Caava Roland
  Khaled Saleh Usama
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó HBO Holding Zrt , Campfilm Productions
     
     

Szinopszis

Közelkép a menekültek mindennapjairól egy magyarországi menekülttáborban. Négy nyelv, négy honvágy, négy sebhely, négy küzdelem. Egy esély az újrakezdésre egy idegen országban.
Lia, Ahmed, Bebe és Usama, a film főszereplői, a világ különféle tájairól: Grúziából, Szomáliából, Elefántcsontpartról és Libanonból érkeztek, míg végül Magyarországon, ha csak egy röpke időre is, egymás szomszédjai lettek. Mind a négyen más okok miatt hagyták el hazájukat. Háborúk, családi drámák, súlyos testi és lelki traumák űzték el őket szülőföldjükről, arcukon még olvasható szenvedésük története, testük még mindig viseli az erőszak nyomait. Kálváriájuk azonban, Bicskén, ha más tétekkel is, de tovább folytatódik.
Mihez kezdenek, ha letelik az egy év, és ki kell lépniük a biztonságot jelentő falak közül, egy ismeretlen országba, aminek a nyelvét még alig vagy egyáltalán nem beszélik? Sikerül-e munkát, lakást találniuk? Gyökeret tudnak-e verni egy idegen földben egy idegen éghajlaton?
A Két világ közt egy drámai utazás a menekültlét bugyraiban, amely megmutatja, hogy milyen érzés az, mikor mindent újra kell kezdened egy ismeretlen országban.


Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!