sex hikaye

Az én Amerikám

dokumentumfilm 90 perc, HD
politikai színes magyar, ausztrál
nyelv: angolAz én Amerikám, a Magyarországról Ausztráliába elszármazott magyar filmkészítő, Hegedüs Péter rendező munkája. Hegedüs Amerikához fűződő benyomásaiból, viszonyából kiindulva készített dokumentumfilmet Amerika hatásáról a világpolitikára és a világ la

Stáb

rendező Hegedüs Péter
  forgatókönyvíró Jane Jeffes , Trish Lake , Mark O'Toole
  producer Hegedüs Péter , Jane Jeffes , Trish Lake
     
  operatőr Csoboth Attila , Shing Fung Cheung , Kathryn Milliss
  vágó Axel Grigor
     
     

Szereplők

Andrew G. Vajna
  George Friedman
  Geoff Elliott
     
  Gyártó Soul Vision Films Pty Ltd.
  Koprodukciós partner Inforg Stúdió
     
  bemutató 2011. november 24.
     

Szinopszis

Az én Amerikám, a Magyarországról Ausztráliába elszármazott magyar filmkészítő, Hegedüs Péter rendező munkája. Hegedüs Amerikához fűződő benyomásaiból, viszonyából kiindulva készített dokumentumfilmet Amerika hatásáról a világpolitikára és a világ lakosainak hétköznapjaira. Ennek keretében bejárja a fél világot, s Iránban, Kínában, Szomáliában kutatja, hogy az emberek életét, hétköznapjait hogyan határozza meg a világ egyetlen szuperhatalma. Hegedüs előbb a kormányzó Arnold Schwarzeneggerrel, majd a regnáló amerikai elnökkel, Barack Obamával szeretne találkozni, hogy eljuttassa neki a világ minden pontjáról összegyűjtött, s neki címzett videóüzeneteket.

Cselekmény címkék

Arnold Schwarzeneggerr, Barack Obama, világpolitika
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012