sex hikaye

Börtönfeleségek

dokumentumfilm 54 perc, video
portréfilm színes magyar

Stáb

rendező Vészi János
  forgatókönyvíró Vészi János , Jankó Judit
  producer Fehéri Tamás
     
  operatőr Vészi János
  zene Vészi János
     
     
további stábtagok további stábtagok
  Gyártó Fórum Film
     
     

Szinopszis

"Szia Kedves Ismeretlen!
A Tina című újságban olvastam a hirdetésed, erre szeretnék válaszolni: én egy komoly gondolkodású huszonhat éves nő vagyok, aki egyedül neveli két és fél éves kisfiát. Olyan férfi ismeretségét keresem, aki őszintén tud szeretni, fontos neki a család, komoly kapcsolatra és nem kalandra vágyik."
"Nagyon szép szeme van... szép, de szomorú szemek voltak, nagyon megfogott, azért válaszoltam neki. Róbertnek hívják. A feladón ez állt: váci börtön. Azt gondoltam, próbáljuk meg, adjunk neki egy lehetőséget."
Miklós 2010-ben szabadul. Újságból talált magának feleséget, akárcsak Róbert, és szintén a börtönben kötöttek házasságot. Előző asszonyával több késszúrással végzett. De az már múlt, amit szeretne lezárni.
Ezek a nők nem normálisak! - summázzák azok, akiknek mesélek róluk. Hogyan lehet feleségül menni egy börtönlakóhoz, akivel nem töltöttek el kettesben egy percet sem, akinek nem ismerik a családját, a múltját és nem találkoztak vele soha a börtön falain kívül?
Sohasem láttam még ennyire szerelmes és reményteli nőket! - ezt tudom csak válaszolni röviden a kétkedőknek. Filmünk pedig azért született, hogy ezekről a kapcsolatokról többet is megértsünk, hogy a nézővel együtt fejtsük meg e rejtélyesnek tűnő vonzalmak mozgatórugóit.

Cselekmény címkék

börtön, házasság
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012