sex hikaye

Szerelem utolsó vérig

játékfilm 89 perc, 35 mm
zenés film színes olasz-magyar

Stáb

rendező Dobray György
  producer Dobray György
  operatőr Garas Dániel
     
  vágó Dobray György
  zene Presser Gábor
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Füge Berencsi Attila
  Góré Csuja Imre
  Baba néni Jászai Joli
  Dandy Kamarás Iván
  Énekes lány Király Linda
     
további szereplők további szereplők
     
  bemutató 2002. március 21.
     

Szinopszis

Füge együtt él egy 18 éves lánnyal (Nina), aki a diszkóban táncol és énekel. A korkülönbség ellenére kapcsolatuk főleg az erotika területén mondható jónak. Fügének van egy kislánya (Fanny) valamelyik egynapos kapcsolatából. Füge imádja, gyakran van náluk megőrzésre. Fügére rákényszerítenek egy szegedi akciót, ahol egy ottani alvezérrel kell üzletet kötnie - mindenáron. Közben Ninát, aki rendkívüli szépség, egyre inkább felfedezték a fotósok, a divatszakma.
Füge, ahogy utazik le Szegedre, hogy teljesítse a megbízást, a vonaton véletlenül összetalálkozik Ágotával (aki az első két filmben a szerelme volt). Már 15 éve nem látták egymást. A lány Olaszországba ment férjhez egy nyomozóhoz. Most Gizike nénit (Jászai Joli) megy meglátogatni Szegedre, de a férjéhez is igyekszik, aki az Interpol megbízásából éppen ott nyomoz maffia ügyekben. A találkozás után Ágota Fügével marad, vonzza régi szerelme és egy kaland ígérete, amely úgy érzi kicsit kiemeli kissé egyhangú olaszországi családi életéből. Az izgalmakat meg is kapja, mert belekeveredik Füge maffiás ügyeibe, amit alig-alig úsznak meg. A szerelem talán a régi, de az életük már egészen más.

Cselekmény címkék

maffia, szerelem, találkozás
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012