sex hikaye

Einstein mega Shotgun

75 perc,
vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Bernáth Zsolt
  forgatókönyvíró Kis-Szabó Márk
  operatőr Szentkúti Tamás
     
  vágó Végh Zoltán , Bernáth Zsolt
  zene Végh Zoltán
     
     

Szereplők

Csanálosi Gábor
  Hargitai Tamás
  Hirth Gábor
  Janisch Attila
  Jankovics Péter
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Két bűnöző. Einstein: az intellektüel "nagyokos", tejfölösszájú srác, akinek semmi gyakorlati érzéke nincs az élethez. Shotgun: a gátlástalan, közönséges bűnöző, trágár, érzéketlen és gyakorlatias. Ő karolja fel Einsteint, és "terepre viszi", pontosabban bevonja egy betörésbe. Előtte még mindketten kitöltenek egy lottószelvényt, bízva szerencséjükben.
A betörés rosszul sül el, az üresnek hitt ház nagyszobájában ugyanis ott heverészik a tulajdonos lánya, Barbie, és két narkós fiatal, Hippi és Blues. A két betörő rutinosan túszul ejti a három beszívott tinédzsert, ám egy óvatlan pillanatban az egyik hippi telefonál, és hamarosan televíziós riporterek hada özönlik a helyszínre közvetíteni a túszdrámát. Einsteinék tanácstalanok. Az estét váratlan esemény dobja fel: lottósorsolás a televízióban.

Értékelés
10
1 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012