sex hikaye

Tamara

játékfilm 75 perc, 35 mm
dráma színes magyar

Stáb

rendező Hajdu Szabolcs
  forgatókönyvíró Hajdu Szabolcs
  producer Rózsa János
     
  operatőr Szaladják István
  vágó Lemhényi Réka
     
  zene Balahoczky István
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Bori Kovács Ágnes
  Krisztián Nyitrai Illés
  Demeter Szabó Domokos
  Tamara Török-Illyés Orsolya
     
  Gyártó Magyar Televízió , Objektív Filmstúdió
     
  bemutató 2004. október 14.
     

Szinopszis

Egy aránylag híres, elismert és tehetséges fotóriporter, Játékos Demeter, történetünk idején elbizonytalanodik a saját tehetségét illetően. Nem tudjuk, mi vezetett ehhez, lehet, hogy egy kudarc vagy kényszerpihenő, vagy valami más. Olyannyira elbizonytalanodott, hogy már képtelen magáról gondoskodni, felöltözni sem tud, mindvégig egy alsógatyában járkál. A felesége megpróbálja kezelni ezt a különös depressziót, de leginkább kivár. Velük lakik a fotós öccse, Krisztián. A csaja otthagyta. Kujtorog a városban, nők után kajtat, de sosem jön össze neki semmi. Egy nap váratlanul bejelenti: érkezik hozzájuk valaki. Aludhatna-e náluk este.
Ettől mindenki felpörög. Végre történik valami! Találgatni kezdenek: vajon kit szedhetett már megint össze az öccs? Már megint jön egy újabb hülye nő? És egyszer csak megjelenik Tamara. Aki nem árul el magáról semmit sem. Viszont feltűnően szép. És furán mutat a tesó mellett. Tamara a jövőben sem lesz beszédesebb, de egy idő után a fényképész felesége él a gyanúperrel: ez a lány tulajdonképpen az ő férje, Demeter miatt van itt. Biztosan ismerte a nevét, egyébként is híres, ezért tetszik neki. Ezt elmondja a férjének is. Végül arra szövetkeznek, hogy szétbombázzák ezt a kapcsolatot. És Krisztiánnak meg Tamarának el kell utaznia. A lánynak az egyik, a fiúnak a másik irányba...

Cselekmény címkék

depresszió, fotós
Értékelés
 
0 szavazat

díjak

2004 Magyar Filmszemle: Különdíj az egységes képi látvány megteremtéséért
2005 Avanca Filmfesztivál: Mozifilmek versenyének díja

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012