sex hikaye

Gyanú

játékfilm 75 perc,
színes magyar

Stáb

rendező Pacskovszky József
  író Ambrus Zoltán
  forgatókönyvíró Pacskovszky József , Magyar Fruzsina
     
  operatőr Szaladják István
  vágó Koncz Gabriella
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Dunai Tamás
  Rudolf Teréz
     

Szinopszis

1899-ben vagyunk Pesten. Egy jószívű, sikeres ügyvéd boldog, kiegyensúlyozott házasságban él feleségével és két gyermekükkel.
Dr. Szombathy Károly hét évi házasság után is úgy érzi, hogy szerelmes a feleségébe, Irénbe. Egy végzetes téli napon távirat érkezik: az ügyvédet a börtönbe kéretik egy haldoklóhoz. Dr. Szombathy megpróbál kibújni a terhes feladat alól, de Irén rábeszéli, hogy menjen csak el. A haldokló rab elmondja, hogy nem ő volt a bűnös abban a gyilkossági ügyben, amiért elítélték, hanem az a lány, akit később a védőügyvéd feleségül vett. A haldokló az utolsó erejével megátkozza az ügyvédet. Szombathy Károlyban meginog valami a tévedhetetlenségét, éleslátását és tárgyilagosságát illetően. Beléfészkel a gyanú, hiába próbálja kiírtani. Lehet, hogy a felesége a gyilkos? Most már csak az élteti, hogy megtudja, mi is történt hét évvel ezelőtt azon a végzetes éjszakán.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012