sex hikaye

Mi hárman

68 perc,
színes magyar

Stáb

rendező Molnár György
  író Nagy András
  forgatókönyvíró Molnár György
     
  operatőr Kardos Sándor
  vágó Hargittai László
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Haumann Petra
  Lévay Viktória
  Németh Kristóf
     

Szinopszis

Három ember. Két nő és egy férfi. Szerelem, házasság, nőbarátság, titkolt érzelmek és felszínre törő szenvedélyes indulatok. Kusza kapcsolatháló, amely a kiszámíthatatlan érzelmek gyönyörén és fájdalmán keresztül vezet a halálos tragédiához. Ők hárman. Egy költő és két asszony. Irodalmi ismereteink elárulják ugyan, hogy a történet, Szabó Lőrinc legmagánabb magántörténete - amelyet később költészetté emelt - valóságos! Ezzel együtt nem mindennapi élmény Nagy András drámaíró segítségével végigmenni velük újra az úton, s a mai korból visszatekintve élni meg a valóságban megtörtént halálos kalandot.
A Molnár György által színpadra alkalmazott produkció a színházi nyelv szépségét a televíziós kamerák érzékenysége által finomítja tovább. Külön érdekesség, hogy a történetet főiskolások adják elő, vibrálóan fogalmazva meg ifjúkoruk összes fájdalmát és szenvedélyét.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012