sex hikaye

Arthur Miller: Az ügynök halála

108 perc,
színházi felvétel fekete-fehér magyar

Stáb

rendező Erdőss Pál
     

Szereplők

Biff Anger Zsolt
  Ben Dóczy Péter
  Linda Frajt Edit
  Nagy András Nagy András
  Charley Nagy Gábor
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Williy Lomant, Arthur Miller Az ügynök halála című művének főszereplőjét valójában Manny Newmannak hívták. Unokája, Mary Ann Newman irodalomtanár 1967-ben Az ügynök halála című színdarab tévéközvetítése alkalmával tudta meg az igazságot. Édesapja, aki szintén házaló ügynök volt, és különböző női holmikat próbált eladni a Közép-Nyugaton, elmesélte neki, hogy nagyapja, nagybátyja és ő maga is szerepelnek a műben. Nyilvánosságra került, hogy Miller közeli rokonuk, és darabjában Lomant Mary Ann Newman nagyapjáról mintázta meg. Miller műve sértette a családot, és a kapcsolat megszakadt közöttük.
"Zavaros félhomály, szex, álmok, hazugságok, kitalálások légköre és főleg a meglepetéseké. Nem tudtam úgy a házuk felé indulni, hogy ne éreztem volna: valami különös fog történni" - írta Miller életrajzi regényében.

Színházi közvetítés két részben a Soproni Petőfi Színházból, felvételről.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012