sex hikaye

Szoba kilátással

játékfilm 90 perc,
színes magyar

Stáb

rendező Xantus János
  forgatókönyvíró Xantus János , Schultz Sándor
  producer Babarczy László
     
  operatőr Klöpfler Tibor
  vágó Kabdebó Katalin
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Andrzej Ferenc
  Für Anikó
  Zofia Rysiowna
     

Szinopszis

Buda legszebb negyedében áll egy kétszintes villaház. Helén s Jenő lakásmegoldást keres. Útban a gyerek. Újsághírdetés nyomán találnak rá a házra. A lakója, Szeréna néni eltartási szerződést köt velük előnyős feltételekkel. Az együttlakás során hamarost kiderül: a néni attól retteg, hogy megmérgezik. Egy hisztérikus pillantában Jenő odavágja, hogy egyen tojást, azt nem lehet megmérgezni. - Dehogynem! Csak akkor nem, ha én magam szedem ki a tyúk alól! - rikácsol Szeréna - és berendeztet magának egy tyúkfarmot a teraszon. A szobát rövidesen elárasztják a büdösödő tojások - a néni nem hajlandó kidobni egyet sem. Helén elszánja magát, hogy titokban levágja az első tyúkot. A véres kaland gyilkossá avatja.
Jenő dobópadot épít, amely a kisfiúk megszületésével egy időben halálba segíti Szeréna nénit. Egy napon azonban váratlanul megérkezik Szeréna néni ikertestvére. Vagy ő maga? Ilyen körülmények között születik meg a kompromisszum: a békés egymás mellett élés.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012