sex hikaye

I love Budapest?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. április 26. csütörtök, 14:48

rendezés  


egy oldalon
27-8  /  27


 
2001. június 14. csütörtök, 12:19 27. | filmhu
miben emlékeztetett a lolára? vagy ezt csak vicnek szántad?
 
2001. június 13. szerda, 18:35 26. | filmhu
Hé emberek! Nem értem miért kell lehúzni azt ami jó. A fil a maga egyszerűségével vonzza magához a jó népet. És hogy nem a valóságot ábrázoljja? Hát akkor ébredjetek! És nézzetek be egy plazzaba, egy 7.kerületi utcábba, és kérdezzetek meg egy "nagyon" vidéki fiatalt, milyen is az élet. A film szuper, és plusz dícséret a zennéért. Én köszönöm Áginak és a stábnak, hogy így tovább, mutassuk csak meg a valóságot! Pusszanatalk Titeket!
 
2001. június 12. kedd, 13:56 25. | filmhu
szerintem tök aranyos film, engem kicsit a lola rennt-re emlékeztetett. nem kell túlmagyarázni. mosolyogva jöttem ki, és ez jó.
 
2001. június 8. péntek, 14:46 24. | filmhu
borzalmas egy film. szinvonala pontosan ott van, mint azoknak akikrol szol a film. mellesleg nem kicsit volt realista neha, mikor ezt a videki szcenet mutatta be ahogyan "ok" a fovarosban mumajerkodnak, ez vicces volt..
 
2001. június 5. kedd, 20:51 23. | filmhu
hogy többet foglalkoznak a hajduszabival?

hm.
1. melyikük filmjét mutatták be?
2. melyikük kapott elsőfilmes fődíjat a szemlén?
3. melyiküknek van több hozzászólást tartalmazó topicja (amelyet mellesleg a főoldalra is kiraktak)?

asszem a szabi 1000x több nyilvánosságot érdemelne, az incze ágnes pedig maximum negyedennyit.
 
2001. június 4. hétfő, 15:03 22. | filmhu
Incze Ágnestől csak a Robotot láttam, és rettenetes rossz volt. Hajdutól szintén vizsgafilmeket láttam, a Kicsimarapagodát és a Necropolist, amik messze a legjobbak voltak a filmművészetis mezőnyben. Lehet, hogy ezért foglalkoznak vele többet??? Amúgy engem is sokat foglalkoztat a nők hátrányos helyzete, de itt nem erről van szó, hanem kész filmekről.
 
2001. május 31. csütörtök, 14:07 21. | filmhu
nagyon nem reális, de legalább rövid (ez utóbbi csak ez előző megállapítás fényében pozitívum)
 
2001. május 28. hétfő, 15:52 20. | filmhu
A film o.k, csak a Hámori Gabi nagyon sz..r.
 
2001. május 18. péntek, 13:14 19. | filmhu
ennek köze nincs a magyar valósághoz. illetve van, de ettől még nem lesz jó a film.

ez egy semmi. nem elég idealizált, hogy szép legyen, de ahhoz túlságosan is, hogy valóságos legyen. a vége pedig nem különül el eléggé a többitől, mert nem volt benne semmi konfliktus, ami igazán mélyen belegázolt volna a nézőbe.
egyébként láttál már dokumentumfilmeket?
 
2001. május 18. péntek, 09:54 18. | filmhu
Szerintem Ti egyáltalán nem értettétek meg ezt a filmet! Nem azon múlik, hogy csaj csinálta csajokról (csajoknak?:-)). Sokkal inkább azon, hogy ez a mai magyar valóság, amivel sok embernek fáj a szembetalálkozás! Szerintem ez egy nagyon ígéretes játékfilm. Érződik, hogy a rendező dokumentumfilmes volt, és innen merített ihletet. A sokhelyütt leszólt befejezésnek is van jelentése. Mégpedig annyi, hogy csak hinned kell benne, és úgy lesz minden.
Remélem Incze Ágnes fog még játékfilmeket készíteni. Én meg fogom nézni őket!
:-))
 
2001. május 16. szerda, 16:00 17. | filmhu
igazad van: éljenek a csajok! és működjenek!
csináljanak jobbnál jobb filmeket!
mint az enyedi! vagy még annál is jobbakat!
jobbakat, mint bármelyik férfirendező!

csak kíméljenek meg az ilyen kellemetlenül semmitmondó katyvaszoktól!
jó, a színésznők tényleg nem voltak olyan rosszak. a zene sem lett volna rossz, ha ezt a számot nem koptatják el teljesen az elmúlt évben. mert egy sláger lehet jó zene, de attól, hogy mindenhol nyomatják, teljesen elveszíti minden érdekességét és speciális jelentését. és ha valaki egy slágert választ filmzenéül, akkor lemond arról, hogy a zene bármivel is hozzájáruljon a filmhez. (mert ahhoz pl. nem volt elég gagyi sláger, hogy a szereplők emócionális silányságát kifejezze.)
na ennyit a zenéről. ez már túl sok is róla.

a dramaturgia pedig szerintem egy nagy nulla. nem elég erős, nincsenek benne igazi konfliktusok, semmi diszturbáció. egy olyan jelenet sincs benne, ami különösebben megfogott volna. ugyanakkor nem is elég antidráma. érződik rajta, hogy ezt a valamit valakik érdekessé akarták tenni.

a befejezés pedig vicces volna, ha lenne előtte valami. ami odaláncol a földhöz, valami realisztikus valami. valami valami. de az sajnos nincs. csak egy nagy

egyébként fogalmam sincs, mi az a jumpy.
 
2001. május 15. kedd, 15:06 16. | filmhu
Szerintem még a kakimanó se androgün, de ez más tészta. Oké, akkor közelítsünk máshonnan: láttatok-e, és ha igen, mikor utoljára olyan filmet, amiben ennyire elnagyolt a dramaturgia, ahol a szocio elemek (gyár) ennyire esetlegesen keverednek a börleszkkel (kocsitolás, ahol a reál és a szürreál (filmvég)ilyen hozzávetőlegesen váltakozik -- ez mind a forgatókönyv hubája énszerintem --, aztán közben meg mégis végig lehet nézni a filmet, mert a színészek olyan jók... Sok hollywoodi tucatmozit is a színészek visznek el a hátukon. Szerintem a csajok ebben a filmben szuper jók. Utoljára talán a Szomjasnak volt ilyen erős találata. De felőlem beszélhetünk másról is, csak ahhoz kellenének a kelletlenkedő, vonakodó fórumpartnerek, nemre való tekintet nélkül. És akkor is: éljenek a csajok!
 
2001. május 15. kedd, 14:37 15. | filmhu
azért mert ez a film egy hatalmas kakimanó.

attól, hogy egy nő csinálta, még nem lesz se rossz, semnempedig jó. de erről a filmről szerintem nem érdemes beszélni, úgyhogy most befejezem.
 
2001. május 12. szombat, 15:33 14. | filmhu
Sziasztok! Nekem az a véleményem erről a topic-ról, hogy ráférne egy alapos "gatyábarázás". Há gyerekek, "miez", itt mindenki össze-vissza irogat? Teljesen egyetértek Guido Anselmi üzenetének első két sorával.
 
2001. május 9. szerda, 16:32 13. | filmhu
nem baj, menj nyugodtan
 
2001. május 9. szerda, 10:58 12. | filmhu
...a tovabbiakban ugy erzem a topic szamomra megbukott, leven adott egy tema, egy film, amelyrol azt hiszem, elobb mar minden erdemit leirtam, tovabba valaki aki tanakodna rajta meg, csakhogy o sajnos csak a poszteret latta (azt is veletlenul), illetolegesen a szokasos "valogatott" aki imad a szarral focizni, de gol rugni bizony nem tud vele, mert mihelyst eltalalja szetfroccsen az illeton!! Szoval hat jo estet...jo szurkolast...ugye nem lesz baj ha nem ulok tovabb a lelaton? ;)
 
2001. május 8. kedd, 17:26 11. | filmhu
on
kocsmaszimbólum: kocsma hangulatban (főként kan bandák társaságában) feleslegesen hangoztatott butaság valaminek oktalan reményében.
off
 
2001. május 8. kedd, 13:55 10. | filmhu
off
ágy: alvásra, pihenésre, szexuálisélet lebonyolitására használt eszköz.
on
 
2001. május 8. kedd, 12:37 9. | filmhu
en nem a filmrol beszeltem, draga egybegyultek, azt nem lattam, csak egy plakatot.
Sőt egy reggel szembejött. Az ágy úgy-e valamiféle kocsmaszimbólum?
 
2001. május 7. hétfő, 14:23 8. | filmhu
Eredetileg barna, de azért én se rugnám ki az ágyamból :)
27-8  /  27

nka emblema 2012