sex hikaye

Pálfi nem ért egyet a fődíjjal

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2003. február 5. szerda, 10:02

rendezés  


egy oldalon
10-1  /  10


 
2003. február 5. szerda, 16:45 10. | filmhu

Kedves Fresh,

ebben nem tudok veled egyetérteni. A saját maga által felállított szintet a buszos filmben tulajdonképpen csak Pálfi Gyuri hozta, a többiek vagy akkorát pereceltek mint az ólajtó (Török Feri), vagy félmegoldásokban utaztak (a blöff-gyanú itt jogos). Szerintem Mundruczó is inkább kihagyta  a ziccert, bár az övé még a sikerültebbek közé tartozott. Az egyetlen ember, akinek stílusban, tárgyban támadt ötlete, az éppen Pálfi volt. Szerintem szó sincs kipukkadásról, sőt inkább ez a szkeccsdarab jelzés arra, hogy a srác nem egylövetű, egytémás spíler.

A Hukkle sem volt hibátlan, ez sem az, de mind a kettőben volt ötlet, odafigyelés, stílus, és ezekből manapság nagyon nagy hiány van idehaza, ezért én örülök, ha valakinek van belőle egy maréknyi a belső zsebében. Mindezt a közönség is levette, és egyértelműen ez volt a "sztár-rész" a filmben, a többit elkönyvelhetjük kisebb-nagyobb csalódásként.

 
2003. február 5. szerda, 16:19 9. | filmhu

mindenben

(már nem tudok írni se....)   :)

 
2003. február 5. szerda, 16:18 8. | filmhu

Pálfi Gyurit nem bántjuk. :)

És mellesleg sok minden igaza is van.

De nagy gyerek, és meg tudja magát védeni, úgy hogy nem tépem feleslegesen a számat.

A Sobri pedig télllllllllllllleg horror. :(

 

 

 
2003. február 5. szerda, 15:22 7. | filmhu
így, vagy úgy: a gyurinak igaza van. és még finom volt.
 
2003. február 5. szerda, 14:33 6. | filmhu
Hoppá! Végre valakiolyat mond,amit 1000 nézőből egy se: a Sobri! Nyihaha! Bruhaha! Broaf!
 
2003. február 5. szerda, 13:08 5. | filmhu

A jó filmek listája:

Szentiván, Rinaldo, Sobri, Kelj fel komám, Szerelemtől sújtva, Boldog születésnapot, Libiomfi, Rengeteg, Gyanú, A boldogság színe, Vadkörték, Na végre itt a nyár.

És persze a doksik közül: Almási, Gyarmathy, Surányi, Magyar n. Ennyi... Ez nem elég Pálfigyurinak??????????????

 
2003. február 5. szerda, 12:25 4. | filmhu
Pálfi György majd egyszer megtanulja, hogy versenyfilm rendezőjétől izléstelen, ha minősíti a zsűri döntését. Nagyobb bajnak érzem azonban, hogy a lovacska bizony elszállni látszik... Ugyan kérem! A Magyar szépség bírálata helyett üdvösebb lenne azon elgondolkodnia Györgynek, hogy Busz epizódja miért nem sikerült. Csak nem arról van szó megint, hogy egy remek indulás után az alkotó kipukkad? Már a remek Hukkle esetében is túlzónak gondolom a kritikátlan ünneplést, hiszen a film tele van utánérzésekkel. Örülünk a díjaknak, mindazonáltal. Ezek után a Busz-film már teljes egészében, inkluzíve György munkája is, blöff-gyanús és ügyetlen, többnyire unalmas. Egyet kell értenem a díj kapcsán "filmpolitikáról" beszélőkkel. Sajnos a kuratórium is, a zsűri is protekcionista elvek szerint működik. Ez a hatalmas madzag-ego kezd kissé irritáló lenni, pláne egy ilyen gyenge szkeccs film után. Ugyan már György. Több szerénységet.
 
2003. február 5. szerda, 12:11 3. | filmhu
index.hu-n olvasni, hogy Sas Tamás, az operatőri díj nyertese nem ért egyet az operatőri díjjal, szerinte Ragály Elemér kellett volna kapja. Szerintem is, fantasztikus, amit a tag véghezvitt a Szerelmetől sújtva-ban és a Makk Károly filmben.
 
2003. február 5. szerda, 10:27 2. | filmhu

kicsit langyos ez a magyar filmszakma,nem? a 10 milliárdot adják inkább a hómunkásoknak, meg az ápolónőknek és a nyugdíjasoknak.

Bár az Eszti jó, hogy kapott díjat. csók neki

E. Szabolcs

 
2003. február 5. szerda, 10:02 1. | filmhu
Pálfinak teljesen igaza van, idén fődíjat osztani kártékony tévedés volt. Ha igaz, hogy R. zsűrielnök is ezt éreztette, majdnem kimondta beszédében (mindezt az index.hu-ból tudom, nem a lassabb magyarfilm-hu-ból), akkor miért hagyta magát megvezetni?

nka emblema 2012