sex hikaye

Mi van a Corvinban?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2002. január 31. csütörtök, 22:19

rendezés  


egy oldalon
7-1  /  7


 
2002. február 17. vasárnap, 19:09 7. | filmhu
A szervezés évek óta anyaszomorítóan szar. Most azonban sikerült alulmúlni minden eddigi produkciót. Jómagam - sajtómunkásként, kvázi-filmkritikusként - sajtóbelépőmmel vettem jegyet mezei, natúr, magyar filmrajongóknak. Így járulnék hozzá a magyar film dicsőségéhez.
Abszurdnak tartom ugyanis, hogy a hetekig gerjesztett pánikhangulattal olyan fílinget teremtenek, mintha a befogadó objektum, általában a Szemle megrendezésére tökéletesen alkalmatlan kóceráj, a kiváltságosok palotája lenne.
Gyakorlati problémák: a vetítések között volt vagy öt perc szünet, sprinterek eljutottak a klotyóig. Kajálni az kajál, akinél van uzsitasi, meg csomagolt a mama, a papa, vagy a szerető, vagy a szerető kedves. Fogyókúrának, tagadhatatlan, egyedülállóan hatékony.
Barátnőm Berlinből azt üzente, azért sátáni kacajjal vette tudomásul, hogy ott sem mennek simán a dolgok. Például keverik vetítéskor a filmeket. Nem tudom, mit jelent ez valójában: Szabó helyett Kamondi?
Lehet, mindenesetre 25 Euróért egyeztetik az interjút Kevin Spacey-vel, és egy filmet háromszor adnak le.
Úgyhogy: örüljenek a népek, hogy vannak még olyan marhák, akik magyar filmekért küzdenek, magyar filmekről gondolkodnak, írnak, magyar filmekért lelkesednek. Lehet is néha - ez az szervezők mázlija - és ez nem is kevés.
 
2002. február 6. szerda, 00:35 6. | filmhu
Meg lehet oldani a jegyes bejutást egy műanyag kártyával is, amin pl. név vagy akármi más van... azt nem lehet fénymásolni, mint a régi szar papírfecni belépőket és akkor nem juthatnak be az illetéktelenek. Vagy az is jó volt viszonylag, ami tavaly volt, hogy minden kártyán volt legkevesebb 20 INGYEN jegy!!! Szóval nem ez az egyetlen megoldás, ami most volt, és biztos, hogy nem is a legjobb! Ennyi.
 
2002. február 5. kedd, 15:42 5. | filmhu
Kedves elégedetlenkedők! Ha 3 évvel ezelőtt ott voltatok a Corvinban, akkor tudjátok, hogy az a szemle, vagyis a 30. volt az utolsó, amely ingyenes volt. Hogy miért kellett most fizetni a jegyért? Saját tapasztalatom az(mert hogy én a Corvinban dolgozom), hogy ingyenes jegynél a jegy nélküliek "másznak" be elsőként és a jegyesek meg csak a lépcsőn ülhettek és állhattak. Ráadásul tettlegesség is előfordult, de ez mindegy, mert nekünk kell megoldani és nem nektek. Ha a helyünkben lennétek (rebegjetek hálát, hogy nem), ti is a fizetős jegyet választanátok. Az meg végképp felháborító, hogy a Csocsó és a Hamvadó cigarettavég az elsők között lett teltházas, mert 300 Ft-ért megnézhetik. Pedig már 1-2 hónapja megy a mozikban. De ha a szemlén a szakmabeliek moziznak, akkor miért nem tudta egy szakmabeli sem megnézni pl. a Csocsó-t korábban. A legjobb választ egy piros almával jutalmazom (nem mérgezett). U.i.: Nem akarok senkit sem megbántani ezzel a kis kritikával, csak nagyon sok a negatív tapasztalatom a szemlékkel kapcsolatban.
 
2002. február 5. kedd, 13:18 4. | filmhu
mér változna jövőre bármi is???
évek óta picsa szar a szervezés, méltatlan egy ilyen fontosságú eseményhez.
 
2002. február 5. kedd, 12:41 3. | filmhu
Szerintem ez mind való igaz, amit leírtál és remélem, hogy jövőre máshogy lesz megszervezve a Szemle. Akinek még volak problémái ilyen dolgokkal kapcsolatban az írjon!!!
 
2002. február 4. hétfő, 00:13 2. | filmhu
Az van a Corvinban, hogy az ember a saját filmjére nem ülhet be ingyen, még a főiskolásoknak is fizetniük kell, sőt még magukat a Filmművészetis filmeket is fejenként 300 Ft-ért lehet csak megtekinteni. Pedig mindenkinek jobb lenne, ha legalább a főiskolás filmek ingyen lennének láthatóak. Ez a logikus ugyanis... minimum! Elképeszt ez az undorító filléreskedés a sok szponzor és támogató mellet. Bosszantóan szarul van megszervezve a szemle. Megint. Jó hír max a filmekről lehet, de azt most nem írom le, csak kiöntöm a lelkem. Ha valakit érdekel és elolvassa: kösz!
 
2002. január 31. csütörtök, 22:19 1. | filmhu
én csak itt szopoko és melózok, miközbe mások szemlemegnyitóznak és ingyé tömi a hasukat

mi van ott a corvinban? wazzup with this year's szemle

úgy hallám a csodaszaros borzasztó

nka emblema 2012