sex hikaye

Film.hu Szemlekatalogus kaka

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2002. január 30. szerda, 20:50

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2002. január 31. csütörtök, 01:16 4. | filmhu
Kedves Szörcsögő, de minden évben ez van. Tavaly is az utolsó utáni pillanatban került fel minden, most meg az, hogy az explorerben megnyilo tablazattal operaltok, kesz katasztrofa. Miert nem lehet ezt vilagosan, idoben megoldani, korrekt informaciokkal dusitva?!
 
2002. január 31. csütörtök, 00:21 3. | filmhu
Kedves Han Solo és zsuzsa73!

A január 27, az adatok feltöltésének dátumát jelzi, és a cikkhez kapcsolt stáb elemben (bal oldali hasáb teteje) megtalálhatóak az alkotók adatai.
De még egy kis türelmet kérünk, és minden szemlével kapcsolatos anyagunk megújul, világosabb, és élvezhetőbb lesz.

Üdv,
filmhu szerkesztőség
 
2002. január 30. szerda, 21:04 2. | filmhu
Ráadásul minden film január 27.-én van? Én még nem jöttem rá, hogy hol lehet megtudni, mit hol és hánykor látok. Nem beszélve Han Solo felvetéséről, hogy annak a kiderítése, hogy mit akarunk megnézni felőrli az embert.
 
2002. január 30. szerda, 20:50 1. | filmhu
Nem vagyok egy nagy topicnyitogato, de az a katalogus, ami itt talalhato a Film.hu-n, az ver ciki. Tudom, hogy en vagyok nagyon alulinformalt, hogy nem tudom, eppen melyik cim, melyik rendezot takarja, de igazabol az ember a szemlen nagyreszt nem cim, hanem rendezo alapjan valaszt. Na most van egy nagy listank cimekkel, aztan vagy talalomra raklikkelsz egyre, vagy vegigklikkeled az osszeset, de egy klikk utan meg csak egy tartalmi ismertetot latsz, aztan csak meg egy stab-klikk utan lathatod, hogy ki a rendezo.
Tudom, szerezz katalogust! De pont arra van a net, hogy gyorsan, hatekonyan stb.

nka emblema 2012