sex hikaye

Gyújtópontban a magyar szkeccsfilm

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2003. május 24. szombat, 14:40

rendezés  


egy oldalon
3-1  /  3


 
2003. május 30. péntek, 01:53 3. | filmhu
És ezzel a gesztussal még a saját érdektelenséüket is illuszrálják a közvélemény felé egy - amúgy is kétes értékű - filmről. Elslisszolnak az elől, hogy kiálhassanak a munkáik mellett.Pedig kár, tudtak volna érdekeseket mondani.
 
2003. május 27. kedd, 00:23 2. | filmhu

Kedves tomek,

ez tényleg nagyon elszomorító :(( Jómagam eddig minden Gyújtóponton ott voltam (lévén a moderátorok egyike) és eddig minden beszélgetés jól sikerült, a meghívottak eljöttek, jó fejek voltak, jókat mondtak (pl. legutóbb Fliegauf, Ujj-Mészáros, Szabó Simon nagyon közvetlenek voltak :)).

Azért szomorú az eset, mert azóta beszéltem az Urániás szervezővel, és mint elmondta, mind az öt rendező megkapta a meghívást (aztán ezért-azért  hárman lemondták) de ketten 100%-osan ígérték a megjelenést. Nem volt szép tőlük, hogy végül mégis cserbenhagyták a rendezvényt és a nézőiket :(( Lehet, hogy már túl nagy sztárok?

 
2003. május 24. szombat, 14:40 1. | filmhu

Már nem azért, de kiadtam 600 Ft-ot csak azért, hogy ott élőben találkozhassak a rendezőkkel, de SENKI nem jött el. Jó lenne, ha ilyen esetben nem úgy lenne meghírdetve a program, hogy mindenki ott lesz....(MAgyarul átvágva érzem magamat)

egy felháborodott magyar film rajongó


nka emblema 2012