sex hikaye

Babazsúr 2000

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. január 30. kedd, 16:51

rendezés  


egy oldalon
6-1  /  6


 
2002. január 13. vasárnap, 18:59 6. | filmhu
Szerintem a magyar filmgyártás abszolút virágzik-
A filmek kimagaslóan jók, érdemes egy magyar
filmre (is) beülni a vetítőtermekbe.
Én speciel az amatőr filmfesztiválokat is szeretem, péel a múlt augusztusi
is tök jó volt.
Ezt kéne az emberekben tudatosítani, hogy
valami a Marimar-nál is jobb lehet.....
 
2001. február 3. szombat, 12:47 5. | filmhu
Boh...
nem érintettem a Kultiplexet, mint egészet, ezzel ne gyere.
Ha megnézed még egyszer, lefelé gördítve azt a szép szürke téglalapot, sehol nem találsz olyan dühös mondatocskát, hogy mi a fenének ilyen fesztivál rendezvény satöbbi, zárják be őket azonnal. Ha viszont lefelé szkrollozódsz egered jóindulatú segítségével akkor apró részletekkel szemben támasztott kifogásaimat olvasod.

Úgy ni, ti is Skrollozódjatok.
 
2001. február 2. péntek, 09:10 4. | filmhu
Igazság szerint érintettként nem szólhatnék bele ebbe a vitába, mégis megteszem, mert csak.

Minden produkció esetében hiba a magyarázkodás, a minőségi kritikák alóli mentegetőzés pusztán a körülmények emlegetésével. Mégis úgy érzem, a magyar film immáron törvényerőre emelkedő botrányos helyzete kivételt jelenthet, s ebbe a körbe tartozik minden, az OFF is.

Egy saját, jövő heti rendezvényünk kapcsán bepillantást nyerhettem a Kultiplex elkészültének folyamatába. Nem, azt nem állítom, hogy a felszínnél többet láttam, de azt leírom, nekem mi jött le. Tetszik, nem tetszik, itt egy maroknyi ember akar valamit. Elhatározták, eltervezték és véres verejtékkel végigverik. Nagyon kevesen tesznek hasonlóan Magyarországon, dumálni viszont mindenki remekül tud.

Lehet intenzíven fikázni, bár ők szerintem jobban örülnének a segítségnek, legyen az egy építő kritika vagy gyakorlati megmozdulás. A Kultiplex egy olyan kezdeményezés, amelyre Magyarországon még nem volt példa és tudomásom szerint külhonban sincs túl sok. És nyilvánvaló az is, hogy a szervezők kizárólag lelkesedésből, felelősségtudatból valósítják meg, profitról, személyi előnyökről valljuk meg, nem szólhat a Kultiplex.

Viszont adhat egy esélyt a magyar filmnek. Ellentmondásos? Hogyne. Tökéletlen? Persze. Hiszen nincs túl sok példa előttük és főleg nincs túl sok forrás mögöttük. És mégis "megy a villamos", mégis lassan, de kialakul a dolog.

Én csak drukkolni tudok és talán egy-két dologban segíteni. Tegyetek Ti is így.

Üdv
Lóth Balázs
 
2001. január 31. szerda, 12:45 3. | filmhu
Glauziusz!

Azon gondolkodom, hogyan is lehetne fényesebben elfütyülni.
Tények: OFF, Kultiplebs, jan.26-28.
Ez ugye a tárgy. Ugye.
A többi pedig jelző.
Csak hangot kívánnék adni a "játszunk fesztivált" élményemnek, a "beszéltessük a munkásokat az emeleten a nagyterem fölött vetítés alatt" benyomásomnak, az "egymásnak ellentmondó véleményeket hangoztató zsűri iskolai feleltetésszerű esti beszélgetéseiről" (ahol mindenki négyest és ötöst kapott), a "már nyolckor bezárom a kaput és szedem a jegyet" történéseknek, a "szervezők nem engedik előre a hölgyeket, mégha 3-5 db 'bocsánat!'-tal vagy 'légyszívessel' próbálkoznak is utat törni" tapasztalatokat, és a "besülő projektor" jelenséget, és az "erőszakos témát választó műveket szánalmasnak ítélő ám egyszersmind megjutalmazó bizottsági munkát" dolgot is.
Mindazonáltal díjazandó, hogy van ilyen jellegű kezdeményezés, mégha a részletekre nem is figyelnek.
Máskülönben pedig a fenének ezeket ide.
Egyszerűen felháborítóan dilek(t)t ez a támadás.

máskülönben pedig.


 
2001. január 30. kedd, 23:42 2. | filmhu
Nem értem, pedig érdekesnek hallik. Lehetne mégegyszer elfütyülni, kicsit fényesebben?
 
2001. január 30. kedd, 16:51 1. | filmhu
Az OFFtoba téma ebbe a szegényes és (bocsánat:) ronda portálforumba: az önellentmondásos és skizofrén Zsűri, a szervezetlenség, a rétegkultúra, és a görcsös okoskodás mint nemzeti vonulat.
Ha bárkinek van post-mondanivalója, tegye meg, ha nem; haljon a topik.

(Értsd OFF-topik, Kultiplebs, jan.,25-28.)

tanker

nka emblema 2012