sex hikaye

Mér hüjék a prolik, Czabán?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. február 5. hétfő, 18:58

rendezés  


egy oldalon
8-1  /  8


 
2001. február 6. kedd, 21:58 8. | filmhu
Egyebkent Pronyo, mi ez a tobbesszam? Unalmas ez a bp-i fonnyadtagyu ertelmisegi klikk dolog. De azert csak tapsolj te is Hollosi Frigyesnek, akinek az alakitasa annyira olajozottan rutinos, hogy azt rossz nezni. Meg ez az egesz "uldogelunk egy pesti kavezoban es kiagyaljuk, milyenek a prolik odaat, a belvaroson tul" hasonszoru, kavezoban uldogelo arcoknak. Tenyleg, mikor lesz mar valami?
 
2001. február 6. kedd, 21:47 7. | filmhu
gyerekek, az ugye nem komoly, hogy komoly ez a dijazas....

es ezt barki komolyan venne
 
2001. február 6. kedd, 20:08 6. | filmhu
Ettől se te nem lettél okosabb, sem a magyar film nem lett jobb...
 
2001. február 6. kedd, 19:42 5. | filmhu
Bateman, koszonjuk kozremukodesedet!
A legjobb forgatokonyv es a legjobb ferfi foszereplo dijat a Feri es az edes elet kapta. Te meg a legbénább filmnéz?jét.
 
2001. február 6. kedd, 15:17 4. | filmhu
Ja, és az előbb elfelejtettem: a Hollósi mitől jó ebben a filmben?
Szar szinpadi alakítás, abszolút nem vászonra való...
Dózsa Erzsébet viszot tényleg talált, kár hogy egy ilyen szarul megírt szerep jutott csak neki...
 
2001. február 6. kedd, 14:12 3. | filmhu
Pronyó, ha nem tudsz olvasni, akkor ne írjál!
a filmről meg csak annyit, hogy sajna bukta. Írjuk meg a forgatókönyvet, ez az első lépés. aztán akár még film is lehet belőle.
nem lett. és tudjátok mit? nem is sajnálom!!!!!
 
2001. február 6. kedd, 03:43 2. | filmhu
Kedves Karcsi! El?ször is helyesbítenék. Bojtár B. Endre. Nem pedig G. - pedig ki is volt írva. Kár, hogy ennyire összezavar téged a Kisvárosból származó tájékozottságod. Érdemes a Hollósit néhány, Katonában folyó színdarabban megtekinteni. Ez az alakítása még azokhoz képest is kiemelked?, nem beszélve Dózsa Erzsébetr?l, a feleségr?l. Jó lenne, ha valami határozottabb álláspontot forralgatnál itten.
 
2001. február 5. hétfő, 18:58 1. | filmhu
És folyatatódik a szomszédok, kedves hülye prolik az első húsz percben, magyar sikerfilmezés(?!), én azért izgultam, nehogy az legyen a vége, hogy végül is nem kapják meg a lóvét, vagy elnézték a számot stb. Ezen szerencsésen túljutottunk, aztán, igen --- mégsem hülyék a prolik --- vezetik tovább a filmet a készítők ---- ám ezt csak úgy hihetjük, evidens lenne?, hoyg kiszállnak a proliszerepből.

Aztán meg nem is az a baja a filmenek, hogy hüjék a prolik vagy nem, mert, ez csak addig kérdés, ameddig ki nem derül, hogy kolbász a restiben, Bojtár G. (Gandhi) Endre az Alfa Tévében ide-oda, egykettőre kultúrpógárokká alakulnak. Vagyis Feri fingik egyet reggel, elindul a film, aztán, már azt se tudjuk ki ez a Feri, most proli, vagy újgazdag, vagy eccerű magyar polgár, vagy a nyomozó a kisvárosból.

Koncepciótlan, ebbe-abba belekapok nemtudommicsoda. Ezt az összegzést meg mér írtam még ide?

nka emblema 2012