sex hikaye

Mafilm kontra Széchenyi

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. március 20. kedd, 20:38

rendezés  


egy oldalon
19-1  /  19


 
2001. április 22. vasárnap, 01:36 19. | filmhu
annyira apathetic vagyok, hogy még szöveget sem írtam elsőre...
szóval ez az elvtársazás enyhén szólva nevetséges 2001-ben
egyébként add meg már annak a közértnek a címét, ahol művészetet lehet beszerezni! jól jönne. és nem csak nekünk: ha nyilvánosságra kerülne, talán akkor a szuperköltségvetésű propagandafilmekbe is jutna némi
 
2001. április 21. szombat, 22:39 18. | filmhu
tisztelt cseplin úr!/úrhölgy
ha szépen megformált véleményét(látszik sok munka van benne, és indulat fűtötte ihlet)
szíveskedne elmondani a filmszövetség nyilvánossága előtt is-ebben senki nem fogja
megakadályozni.
persze akkor vállalni kell az esetleges
ellenérvek meghallgatását is, és a szemükbe
kell nézi, akoknak a művész-elvtársaknak, akiket ön már a föld alatt szeretne látni.
mi egyelőre még vállaljuk a föld feletti nyílt viták kockázatát...
üdvözlettel
egy huszonéves filmszöv.-i elvtárs/nő
 
2001. április 13. péntek, 12:35 17. | filmhu
az előző nem apatikus hanem kőkemény. ésmég. sipos szegény sipos. ti neveltétek. ésmég aki politizál az az bele potty
 
2001. április 13. péntek, 12:33 16. | filmhu
Annyit azért köszöszönök az elvtársaknak, reagáltak. Értem a Filmszövetség politikáját. Ártalmas. Ebből mi már nem mászunk ki, majd csak az unoláink. Ha már az művész elvtárs urak a föld alatt. Addig meg majd művészetet reggeliznek a közértből a gyerekeim két kereskedelmi tv közé kenve.
 
2001. április 11. szerda, 23:34 15. | filmhu
sipos ur beszart.
tessek elolvasni az interjut.
itten nem lesz filmgyartas...
hihihihi

(ijenkor mindig arra gondolok, hogyha nem vertetetek volna ki minket az orszagbol, mijen uberfasza kis hej lenne ez itt)
 
2001. április 10. kedd, 00:24 14. | filmhu
Chaplin, ugye amiket leírtál nem gondolod komolyan?????
mert ha igen, felhívom a figyelmedet-úgyis mint a filmszövetség tagja, és az említettek barátja-hogy valaki nagyon félreverte a fejedet, amíg ezt a sok hülyeséget belenyomta...
 
2001. április 9. hétfő, 21:32 13. | filmhu
OFF
ja egen> a hangulatom nem apathetic, csak alapbol ez van.
kijavithatnak ezt ugy, hogy 0 hangulat legyen az alap.
ON
 
2001. április 9. hétfő, 21:30 12. | filmhu
a wstelpress mostan izente nekem, hogy kornél bácsi elszállt papíron is

csak mondom
 
2001. április 9. hétfő, 20:33 11. | filmhu
"csüngedvényektől lenehezitve" - ez tetszett, cseplin! Biztosan sokat gondolkodtál, míg végül ilyen pontosra sikeredett.
 
2001. április 9. hétfő, 13:25 10. | filmhu
2001-ben kommunistázni, Charlie, ezt te komolyan gondolod? De ha meg igen és így, biztosan vannak ötleteid arra nézvést, hol lehet a 15 milliárd egy tizede, legalább, alsó hangon, he?
 
2001. április 9. hétfő, 12:13 9. | filmhu
értsük már meg, rengeteg pénz lenne, van a filmre, a magyar filmszövetség vele Illés György, Szomjas, Grűnwalsky, Salamon tehetnek arról, hogy ez nem jut el a filmkészitőkhöz. a magyar film rendelkezésére kb 15 milliárd forint állna ebben az évben ha európai módon létrehozták volna a törvénybeli szabályozást és nem akasztják meg újra a fejlődést. Bereményi európai módon játszik. a többiek elmaradott régi rendszerből ittragadt szociókommunista csüngedvényektől lenehezitve teszik éppen tönkre a magyar filmet.
 
2001. április 5. csütörtök, 21:41 8. | filmhu
És ami még fontos, szerintem, hogy ez a költségvetés nem egyszerűen csak kb 15 magyar filmre lenne elég-hanem ezzel együtt kb 15 teljes stábot(jelmeztervező, kellékes, sminkes, viágosító stb) látna el munkával.
Én, mint rendező mondom, hogy nemcsak magunkra kell gondolnunk, meg a mi kis létrejön-vagy-nejönlétre filmünkre, hanem a munkatársainkra is. Mert különben ennek a szakmának annyi.
És ez itt már az "etika része" a Bereményinél is, meg a lekiismereté, persze.
 
2001. április 4. szerda, 17:14 7. | filmhu
Nemtom mé, de nekem szimpi ez a fórum.
Üdv:
Durcika
 
2001. április 3. kedd, 10:21 6. | filmhu
az ami itt folyik Magyarországon Április cimén az magában is megér egy dalt. amit mi magyar filmesek műveltünk az elmúlt tiz évben a filmmel az most látszik igazán, igen itt az eredménye a sok önzésnek amit művészet cimén művelünk. a sok külföldi megszállás megtanitott minket egymás ellen spionkodni, egymás ellen dolgozni (filmben és azon kivül is). mi nem tartunk össze itthon és már külföldön sem igazán. egy dolog siethet a következő generáció segitségére, miután kihaltak a mostani neokommunista (negyven, ötven éves)filművészek és legyőzettek a neveltjeik, úgy húsz, harminc év múlva majd akkor talán a magyar film lesz az ami túllép az amerikai film ürességén és az európai film újkeletű, öncélú és korrupt unalomhalmazán. allelúja

és még egy dolog, Éljenek a magyar Romák! Sikerüljön nekik kártéritést kapni az 1867 óta tartó diszkriminációért!
 
2001. március 22. csütörtök, 19:52 5. | filmhu
Picikéim, az rendben van, hogy nem nevezitek meg magatokat, mert be vagytok szarva, hogy a kulturális alap és az orrtété következô pályázatain a nagyobbik kupacba kerülnek a papírjaitok. Ez azért van rendben, mert ebben a mai szép új világban csak a kívülállók nevezhetik meg magukat az azonnali egzisztenciavesztés veszélye nélkül. Én nem ismerem Sipos Kornélt, de láttam az újságban Várhegyi mellett feszíteni, ô tehát most rekordot esett és ez igazán sajnálatos olyan ember esetében, aki a jelek szerint ki merte nyitni a száját. Mert ha jól értem, megmondta a nemzetifjú elvtársaknak, hogy az Eperjes és a Bereményi gázsija erkölcstelen és magyarellenes. Még magyarellenesebb szar filmet csinálni Széchenyi Istvánról.Márpedig szerintem nem azért rugták ki, mert ebben az ügyben halkan köhinteni mert, hanem mert magával a Széchenyi filmmel volt baja. Talán elmondta, hogy ez a filmterv a magyar filmművészeti bukopatizmus eddigi legcsúnyább kinövése. Észrevettétek, hogy húsz induló magyar film közül tizenkilenc elôre látja és kalkulálja a bukást és persze nemcsak a pénzügyit. A producerek nagyobb része ezért vagy elsôfilmeseket próbál fogni magának, mert ott nem kérik számon a fost és a gyerekek azt mezítláb, hóban, amatôr eszközökkel is megcsinálják, vagy nagyköltségvetésű bulit keres, ami viszont mindig kormánykomform. A Hídember körül ôgyelgôk nyilván valamennyien pénzre mennek. Így én ebben az egészben nem Sipos Kornélt sajnálom a legjobban, hanem a Bereményit. Szerintem neki kizárólag azért kell felkapnia 70 milliót, hogy a színészkirály felkaphasson 60-at, de ha nem játszik együtt a focistákkal, akkor a karrierjének is kaput. És nem szeretném, ha bárki megmagyarázná, hogy ez a pénz egy negyedosztályú amerikai rendezô és ötödrangú színész gázsija. Aki ezen a site-on kavar, az úgyis tudja ezt. Azt hiszitek, a Bereményi nem érti, hogy ilyen lelkiismereti problémákkal nem lehet értékelhetô filmet csinálni? De, érti, de már olyan messze van tôle az Eldorádó, hogy csak legyint, ahelyett, hogy beteget jelentene. Géza! Ha másképp nem megy, akkor vedd fel a lovét, de legalább ne csinálj egy szar filmet a magyar filmszakma egy teljesévi pénzébôl. Ennyit az aláírásgyűjtésrôl, picikéim. Meg arról, hogy nem múlik itt rajtatok (rajtunk) semmi. Az éggel nekünk csak akkor jön létre ideiglenes kapcsolatunk, ha onnan valami lehull.
 
2001. március 22. csütörtök, 14:38 4. | filmhu
és ezzel mire menne a szerencsétlen?
elmeszelték mint jancsi bácsi a pincefalat.
f*sz kivan az egész film körüli hercehurcától.
 
2001. március 22. csütörtök, 10:49 3. | filmhu
az alairasgyujtes hujeseg.
de amugy ciki van.
 
2001. március 21. szerda, 11:15 2. | filmhu
Sipos Kornélt támogató aláírásgyűjtő akció itt!

ird alá, tiltakozzunk!

(egyenlőre anoním)
 
2001. március 20. kedd, 20:38 1. | filmhu
Kedves SZAKMA!

Azt hittem valami reakció csak beesik arra a nem várt lépésre, hogy Sipos Kornélt aki eddig a kedvencek közé tartozott, úgy vágták ki mint a taknyot /bocs/. Meg nem erősített infók szerint szóvá merte tenni Bereményi 70 milliós és a főszereplő Eperjes 60 milliós gázsiját.Komolyan gondoljátok, hogy ebből lesz filmtörvény, jól működő filmes szakma. Várom a szakma véleményét. Nem gondoljátok, hogy meg kellene védeni ezt a szerencsétlen embert.Én mint szakmán kívüli azt gondolom ezt meg kéne tenni de IZIBE!!!!!!!

nka emblema 2012