sex hikaye

KEP-TELENSEG

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. február 9. péntek, 14:51

rendezés  


egy oldalon
9-1  /  9


 
2001. március 5. hétfő, 11:55 9. | filmhu
...most akkor az egyik szemem sir a masik meg uveg? - hol van mar az amikor meg el-el mosolyodtam mert volt aki azt varta, hogy visszaerjen a tekaba a Reszeg Karatemester 4.- az legalabb autentikusan nezte a filmet -mindenesetre magahoz hu maradt!! - ma meg csak muveszek vannak muveszet sehol...a fiatalok oregebbek, konzervativabbak, mint akik helyett most ok fiatalok...aki esetleg nem, mert mer!! - az meg menjen a picsaba, mert utaljuk azert mert: 1 Vagy nem ertjuk 2 Vagy nem is akarjuk erteni 3 Vagy csak erthetetlen es ez erthetetlen szamunkra!! Toleranicia, produktum, melo, nagyvonalusag, tehetseg, gondolat, erdeklodes, alapallas - nuku!! - Pofazas, szarragas, tehetsegtelenseg, gonoszsag, irigyseg, hazugsag, ostobasag az van...kifogyhatatlanul!! Hat akkor isten ovja a magyart...a filmjeivel egyutt!!
 
2001. március 1. csütörtök, 18:48 8. | filmhu
Milyen az amikor rossz a kedved?Egyébként meg
igazad van.
Hol marad a tisztelet?
Ezeket egyébként, nem is lehet.
 
2001. március 1. csütörtök, 18:43 7. | filmhu
A magyar film megint szép lesz.Fiatal vagyok,
lelkes és törekvő.Számos társam hasonlóan
gondolkodik.
"Lemossuk a gyalázatot..."(ha hagyják...)
A kérdés:Kell-e nekünk "Hont foglalni?"
 
2001. február 19. hétfő, 21:27 6. | filmhu
...nekem semmi bajom sincs elvileg a Celluloidekkal, de azert dobbenetes, hogy mar ok sem birjak ki, meg itt sem, hogy ha megnyilik egy topic akkor ne legyen roluk is rogton valahogy szo!! Gyulekezzetek, torjetek az utat magatoknak, de ne itt, mert itt nincs hova kivezetni...ez csak egy artatlan teoria felvetos helyzet, nem iskolai faliujsag, es nem is kuratoriumi latogatotsaggal ellatott belso elharitasu filmmaffia barlang...take it easy babe!! - the helyzet valtozatlan!! - nem fogsz kevesebb lenni annal ami vagy!! (mert annal mar nehez)
Guido reszeg Guido fel!!
 
2001. február 18. vasárnap, 15:13 5. | filmhu
Az utolsó hozzászólás ehhez a témához lassan fél éves. Azóta történt itt egy-s-más. Jó lenne tudni, mi hiányzik belőlünk, rólunk, nektek.
 
2001. február 15. csütörtök, 23:52 4. | filmhu
Kedves Balázs!

Műsorváltozás. Mivel most neves vendégből volt bőven, a jövő keddi találkozónkat kissé
módosítanám. Újaknak mondom: a február 20-i találkozó Celluloid Műhely Estként lett
meghirdetve a Trafó programjában, amelynek keretében meghívott vendégünk lett volna.
Na most ennek nincsen semmi akadálya, de jelenleg fontosabbnak érzem, hogy az új
tagok bemutatkozhassanak.

Ha ezt te írtad, akkor szerintem vizsgáltasd meg magad. Mert valami biztos nincsen rendben.
Szerintem fontosabb, hogy egy meghírdetett programban ne égjünk be. Mellékesen szerintem sokkal inkább
összekovácsol egy társaságot egy komoly program.
 
2001. február 15. csütörtök, 11:08 3. | filmhu
...ja. Csak a feltamadas talan meg borzalmasabb lesz mint az eddigi pokol: a "rettegve kaparj ha filmezni akarsz" stigmaja belevesodott a mukedvelo porontyokba
es ebbol adodoan nem mernek kulonbozni egymastol es nem mernek hasonlitani magukra sem. - ami a rosszban jo: es meg igy jarunk jobban, mert ha magukra hasonlitananak egybol kiderulne, hogy egyformak!!
 
2001. február 15. csütörtök, 10:28 2. | filmhu
Ez így kevés. Kevesebb, mint a film, amit hiányolsz. Amiben, amúgy, igazad is van. Mert tényleg, hol az áttörés? Szerintem már itt valahol... Kritikusan és alaposan végig kell nézni a szemletermést, a kisfilmeket is, a fiatalokat meg főleg. "Lesz magyar feltámadás."
 
2001. február 9. péntek, 14:51 1. | filmhu

...film. Nezni kene es kussolni. De nem. Mindig van valaki aki kesik, aki zacskot zorget, aki folall kimegy hugyozni, vegig pofazza. - es meg ok a jobbak. Mert ugye nem sokkal utanuk jonnek akik mar eleve horgasz-mellenyben ulnek be, leven operatorok, rendezok, szakmailag foglalkoznak a mozgokeppel mert ok: szakma!! Beszeljunk rola, az fontos...nem ertek veled egyet, en szerettem!! De meg ok is kevesek azokhoz kepest akik szemleznek, versenyben dontenek, gyenge az anyag, penzforras, reform, svedasztal?
...es a film? Hol a film? Nezni kene es kussolni!! -ha lenne mit. Ha lenne mit : kuss lenne. Es nekem senki, hogy azert ugat, hogy kuss legyen!!


nka emblema 2012