sex hikaye

Jó hogy a Mamutban van a filmszemle??

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. február 2. péntek, 10:31

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  5


 
2001. február 5. hétfő, 00:11 5. | filmhu
A mamutok már kurva rég kihaltak, ebben némikép hasonlítanak a magyar rendezőkre és filmesekre. Ebből a szempontból ideális hely ez a szemlére.
A másik oldalon ott van a meglepetés. Mert eljöttem ide, megnéztem három filmet, és csak ámulok! Törökferi, Hajduszabi, gratula!!!!!

Miki Bácsi, köszönöm!

(a végére lehet, hogy már nemis vagyok dühös. Persze akár lehetnék is, de most nem akarok újra idegeskedni a szarokon... volt belőlük elég.)
 
2001. február 2. péntek, 22:22 4. | filmhu
Nekem a viták helye tetszett baromira. Miután a porfelhőn átkrákogva, kikerülgetve a törmeléket, a munkagépeket és a lázasan dolgozó melósokat, eljutottam a meglehetősen félkésznek tűnő épületbe, az ottani "pezsgő" hangulat egyből megragadott. Sok időt fogok ott tölteni!...
A Mammut pedig, bármennyire óriásnak hirdeti magát, meglehetősen kicsi ehhez a rendezvényhez, és a hangulata...
 
2001. február 2. péntek, 22:13 3. | filmhu
teteszik az egész szemle, a rendezés szinvonala európainormákat súrolja a filmek viszonylag jók (a bejutás nehéz)
 
2001. február 2. péntek, 18:09 2. | filmhu
Szar dolog, hogy idén nem megy a csövezés, mi? Egyébként sok szempontból igazad van. Azonban idén a nagyjátékfilmek tendenciózusan kezdenek a multiplex recept szerint készülni. Lásd: Üvegtigris, a Pizzás, Meseautó vagy a felháborítóan silány színvonalú Nexxt. És ezeknek a száma évről-évre emelkedik. Sztárokat meg amúgy idén is látni.
Műanyag, szorbitos kínai kaja. Kongó vitatermek. Idén ez van.
 
2001. február 2. péntek, 10:31 1. | filmhu
Persze tavaly a Kongresszusi központ volt a rossz, zsúfolt, drága, stb. De egy olyan varázsa volt ami egy életre felejthetetlen élmény számomra. Egyben volt az egész, nem folyt szét, egy kicsit hollywood-i volt azáltal ahogy megjelentek a "filmsztárok" (a mieink), be lehetett vonulni föl a lépcsőkön, nekünk "csövezőknek" lehetett szájttátani. Hatalmas élmény volt!! Még a kávé az Aral kúton is jólesett, mert együtt ihattuk híres és kevésbé híres személyekkel. Arra a pár napra átalakult az épület egy zsibongó, önmagának örülő műhellyé, egy felkavaró lázas lüktetésé, ahol mindenki vitatkozott, érvelt, sietett, vagy csak ücsörgött.

Most meg semmi fíling, semmi élmény, kajaszag és filmszemle, szürke plázahangulatba ágyazva.

nka emblema 2012