sex hikaye

Feldmár

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2002. február 3. vasárnap, 22:55

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  25


 
2002. február 4. hétfő, 14:54 5. | filmhu

Félre értés ne essék,én nem Feldmárról elmélkedtem, hanem a film készítőjéről próáltam ismereteim szerint informálni a kedves érdeklődőt.Feldmár: A tudatállapotok Szivárványa /bocs a jav.-ért!/évekkel ezelötti olvasmányom, akkor nem nyerte el a tetszésemet, de azóta sok víz lefolyt már a Dunán!
 
2002. február 4. hétfő, 12:30 4. | filmhu
A filmet nem láttam, de láttam Feldmárt előadni és a könyvét (A tudatallatid szivárványa) is olvastam. Nem kell neki mindent elhinni - ezt egyébként ő maga is mondja- , de szerintem elég sokmindenben új a látásmódja, és van egy pár igazán érdekes gondolata. Pl. amit arról mond, hogy a szülők hogy hipnotizálják a gyerekeket, vagy amit az őrületről gondol. Az antipszichiátria lehet, hogy lerágott csontnak tűnik, de ha jártál valaha egy átlag kórház pszichiátriai osztályán, akkor rájössz hogy nagyon is aktuális. Persze innen a távolból nehéz megitélni, hogy a praxisában mennyiben hatékony, de bárhogy is, jó látni, legalább van ilyen ember, aki nem diagnózisok mögé próbál bebújni.
 
2002. február 3. vasárnap, 23:23 3. | filmhu
Szerintem ez egy zseniális kókler. Én ugyan nem vagyok pszichiáter, de nem szeretnék a páciense sem lenni. A pasi tényleg nagyon szuggesztív, csak közben szép finoman nyomja az antipszichiátriai dumát, ami már tíz évvel ezelőtt is kicsit kopottas volt. Persze nagyon hatásos, amikor felhívja a figyelmet arra, hogy nem kell neki nimdent elhinni, kb. mint a Rodolfo, amikor azt mondta, hogy csak a kezét figyeljék, mert most csalni fog. Mellesleg kilóg a lóláb, hogy mennyire utálja a pszichiátereket.
 
2002. február 3. vasárnap, 23:13 2. | filmhu

A Feldmár portrét nem láttam, de a srác előző filmjét igen.Szerintem egy nagy kalap szar, de hálás atéma, lehet rajta csámcsogni,biztosan fognak is.A Beszélő fejek is végülis fasztudja milyen díjakat nyert itt, ott, amott...
Állítólag fix kamera,semmi mozgás.
Ha te szereted...
 
2002. február 3. vasárnap, 22:55 1. | filmhu
Látta már valaki a Feldmár-portrét? Én eddig csak elvakult feldmáristákkal és Feldmár-gyűlölőkkel találkoztam. Ki ez a pasi, zseni vagy kókler? Pszichiáterek ne kíméljenek!
5-1  /  25

nka emblema 2012