sex hikaye

Koproducert keresnek két franciamagyar rövidfilmhez

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2003. július 23. szerda, 16:21

rendezés  


egy oldalon
3-1  /  3


 
2003. július 30. szerda, 21:10 3. | filmhu

Azt hiszem, az Artcamról köztudott, hogy elég nagy cég ahhoz, hogy képes legyen egyedül is finanszírozni két rövidfilmet. De örülnének, ha egy magyar cég is beszállna, különösen, hogy a rendezőpáros egyik tagja is magyar, és a filmeket valószínűleg Magyarországon, esetleg Erdélyben szeretnék forgatni - valószínűleg magyar színészekkel (Egyébként az egyik filmben nagyon kevés párbeszéd van, a másik pedig egy képzeletbeli nyelven játszódik.)

Én még mindig bízom benne, hogy akad olyan gyártó cég, amely képes felmérni azt is, hogy ha az egyik legnagyobb francia filmstúdióval két rövidfilmben együttműködik, ezzel azt az esélyét is növelheti, hogy külföldi koproducert szerezzen egy későbbi nagyjátékfilmjéhez.

Azt hittem, lehet egy kicsit előre gondolkodni...

 

 
2003. július 23. szerda, 18:35 2. | filmhu

Erdekelne, hogy a filmek francia- vagy magyar nyelvuek lennenek? Francia vagy magyar szineszekkel? Francia vagy magyar forgatasi helyszineken? Nem akarok kotekedni, de nem egeszen ertem, hogy miert lenne jo egy magyar cegnek egy francia nyelvu, Franciaorszagban forgatott (es ezaltal valoszinuleg eleg draga) filmbe beszallni...

 
2003. július 23. szerda, 16:21 1. | filmhu

Cserháti Gabriella és Fabien Lartigue rövidfilmjeihez keresünk magyar koproducert.

A francia Artcam International már egy aláírt szerződéssel garantálta, hogy 2004 tavaszán finanszírozza a rendezőpáros két rövidfilmjét.
A francia producer, Juliette Grandmont nyitott lenne egy magyar filmgyártó céggel való együttműködésre. Cégünknek sajnos jelenleg nincs erre fordítható tőkéje, és az MMK kisjátékfilmes pályázatán a Kuratórium nem támogatta a két rövidfilmet. Ennek ellenére bízom benne, hogy van olyan magyar filmgyártó cég, amelyik képes meglátni a tehetséget a két rendezőben és a további lehetőségeket az egyik legnagyobb francia filmstúdióval való együttműködésben.
Várjuk az érdeklődők jelentkezését az alábbi e-mail címen:
magikon@freemail.hu

Szilágyi Kata
Magikon Filmgyártó Kft.


nka emblema 2012